Дизајн: напона и тло

S

sty2004

Guest
Здраво. Желим да знам како да дизајнирате следеће .. Ја сам заглави са мојим мало знања из електронике. Коло се састоји од два идентична дела. Сваки део има приземље и напона напајања. Када један део је напон напајања, струја ће проток на други део који је до тла. Исто важи и за друге стране. (Имајте у виду да нема потребе за обе напајање истовремено.) [Аттацх = ЦОНФИГ] 54804 [/ аттацх] Много хвала.

Нисам сигуран да сам у потпуности разумемо ваше питање и оно што намеравате да урадите овде! Али, можете везати се основи заједно, претпостављам напон може бити другачије и може да се укључи, као и када је потребно, тако да не могу бити заједно повезани.

љубазно објасни јасно .... у ствари ... Ват у покушавам да урадите ... ? Ват је 2 дела ....?

Жао ми је требало да да више јасно да постоји само једна жица повезује два идентична дела (дизајн који сам захтев). Трг пољу у прилогу је дизајн Желим да момци да ми помогне. То је баш као што је "попунити поље" .. [Аттацх = ЦОНФИГ] 54808 [/ аттацх]

још увек нисам тако јасно да је оно што су у потрази за ово коло? Мислим шта је год тачан куес?

Случај 1 је ритуал избора ......

Желим да дизајн једноставног кола за контролу напона у плоцице микрофлуида систему (користећи елецтроветтинг техника). У почетку све плоцице (само неке делове од бакра, али изолован стан) су основане. Када је један од плоцице је напон напајања струја ће ићи у друге стопице (пад воде измедју ће служити као жица) онда капи воде ће се преместити на пад са вишим напоном због потенцијалне разлике и елецтроветтинг принцип. То је оно што ја желим [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 12:02 ---------- Претходни пост је био на 11.: 59 ---------- [/ сизе] [/ цолор] @ Правинспиди Желим дизајн да задовољи оба случаја

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back