Дизајн проблем хистерезиса инвертор!

G

gdhp

Guest
Поздрав свима ја сам пројектовање хистерезис инвертора. Структура се састоји од три инвертора. Снага је 3.3В. Горе и доле тригер напон око 0.5В и 1.1в. Може ли ико дати неке предлоге о томе како да промените тригер волаге? и да неки дати неке матерестриалс? Хвала!

Здраво Сункинг можете да објасните детаљно? хвала!

можете да симулира ема са ДЦ улаз (не) заплета И1 улаз и Воут. обратити пажњу на пренос напона И3 И4 И5 и И2 је разлика

Први Хвала Сункинг сам не симулатион.анд су прилагоди кола да се напон окидач. али тај сигнал од излаза је веома лоше и одлагање је велика. па можеш ли ми рећи како да минимизира кашњење? шта контролу кашњење време? имају неки било какав материјал о хистересис инвертор?

Хи гдхп пребацивање праг напон инв одређује кН / КП НМОС и пмос фет. када се је 1, И2 је искључен и И4 је и паралелно са И5, а када се је 0, И4 је искључен и И2 је и паралелно са И3. Вредности кН / КП у тим 2 стању су различити, тако да окидач напона. се односе на ЦМОС Сцхмитт окидач део рабаеи је "дигитална интегрисана кола 'за детаље. да се смањи кашњење, чине В / Л транзистора већи.

Здраво Вале мислим кашњење није само одређена В / Л. јер у хистересис инвертор, постоји повратне информације. сваку сугестију?

[Куоте = гдхп] Здраво Вале мислим кашњење није само одређена В / Л. јер у хистересис инвертор, постоји повратне информације. сваку сугестију [/ куоте] то је позитивне повратне информације контролу напона пребацивање тренутку, није у вези са закашњењем. Које су В / Л вредности Л2 инвертор?

Здраво Вале В / Л је 2/0.34 и 6/0.34 Л2 инвертора. У мом кола, кашњење је око 2-4нс, то је превелика за мој рекуимент. Али, ако да повећам В / Л, струја је такодје велика, то није моја жеља. тако да сам збуњена! [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 22 минута: [/ цолор] [/ сизе] мислим ВЛ Л2 је сувише велика хвала Вале!

покушавају да смање области капију ФЕТС у Л2. То може бити тежак капу оптерећење претходних инвертора. поново се односе на књигу рабаеи за оптимизацију каскадних инвертора [куоте = гдхп] Здраво Вале В / Л је 2/0.34 и 6/0.34 Л2 инвертора. У мом кола, кашњење је око 2-4нс, то је превелика за мој рекуимент. Али, ако да повећам В / Л, струја је такодје велика, то није моја жеља. тако да сам збуњена! [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 22 минута:! [/ Цолор] [/ сизе] мислим ВЛ Л2 је сувише велика хвала вале [/ куоте]

Како би било смањење лентх свих транзистора? Да ли сте пробали то?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back