Динамички фаза усклађивање

G

gilbertomaldito

Guest
Здраво, Да ли ме неко предложити књиге или детаљне чланке о динамичном шема фази алингмент? Иве претраге Гоогле и добио сам беле књиге из Ксилинк, међутим, објашњења нису детаљне. Посебно алгоритам за ЕДГЕ Откријте Акумулација и екстракцију података државе машина. Ја сам аналогни / пуна обичај дизајнер и ја ретко учинити капије на нивоу дизајна. Угодити помоћ мене. - Андрев

Потребан вам је дигитиал и аналогних модела понашања да симулација!

Не мислим да ћете наћи детаљне [и] Чланци [/ и], па чак и [и] књиге [/ б]. То је једноставна техника користи логику ћелија одлагања ланац, мултиплексер и ивице откривање логике да се прилагоди фази пријемника сат. Ако желите да знате, како они у детаље, можете да анализирате одговарајућих пројеката Ксилинк пример.

Здраво ФВМ, Знате ли шта ивици откривања акумулација не? - Андрев

Да ли сте прочитали поглавље "Спашавање података машина државе" у КСАПП 697? Сврха Дејтонског мировног споразума је да се фазе узорковања сат далеко од података ивица, идеално центар је негде између.

Здраво ФВМ, ја сам лука прочитао о томе. Је КСАПП 697 производа брошура? И цант наћи у Гоогле. Им је жао. Молим Вас обезбедити везу? -Андрев

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back