Дипол антена Бовтие

M

madhu14365

Guest
Здраво Може ли ико порука неке корисне линкове за десингинг бовтие антена за шири пропусни опсег у огласима ...

Хи молимо Вас да дефинишу антене у и пре него што у фреквенцији Поставите питање и за закрпе антену Предлажем ХФСС за симулацију

Ако не можете решити аналитички или нумеричке Електромагнетика, а ако нисте искуства на десгин антену користите Магус антену онда десигниг симулира антену на Феко или цст.антенна Магус компатибилне са Феко и ЦСТ. ХФСС може бити тешко за вас, јер не можете да искуство и ХФСС жели више детаља о симулацији од других.

Хи сезгино имам другу идеју о ХФСС сам вешт у ХФСС, али сам аматер у ЦСТ и почетник у Феко и сам дизајн бовтие у ХФСС, али морамо много модела бовтие если у Поставите питање у едабоард плс дају потпуне податке о питање и нагласком да ХФСС најбољи софтвер за симулацију антена, који се заснивају на резонанца као микрострип антене али Феко решавају по тренутак и овај софтвер користан за јогунаст структуру рада антене вештица као што су жице или таласовода као што су монопол ЦДМ или рог антена ја саветовати у никада не користите Феко за микрострип [

Хи жао непотпуне информације ... антена је дипол антена и Фрек опсег је 0,3 до 3 ГХз ....

Ја пројектован на Феко микрострип антенски низ, ако сте пажљиви о начину тренутку можете да дизајнирате у праву када сте имплементирати антену и мера на Нетворк Анализер можете беилеве Феко: Д али ако дизајну антене уског бенда планарна можете видети да нисте могли дизајн антене за параметар е графику коју сте желели .. ХФСС је врло популаран од других, али знам да је овај софтвер рекуаред превише меморије [куоте = фердовс; 866159] Хи сезгино имам другу идеју о ХФСС сам вешт у ХФСС, али сам аматер у ЦСТ и почетник у Феко и сам дизајн бовтие у ХФСС, али морамо да многе модел бовтие если у Поставите питање у едабоард плс дају потпуне податке о питање и нагласак да ХФСС најбољи софтвер за симулацију антена, који се заснивају на резонанца као микрострип антене али Феко решавају по тренутак и овај софтвер користан за јогунаст структуре рада као што су антене вештице жице или таласовода као монопол или рог антена ЦДМ саветујем у никада не користите Феко за микрострип [[/ куоте]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back