Диференцијални Пар Трансцондуцтанце!

Ре: Не воле употреба ПМОС уноса разл као пар јер је потребно веће В / Л да добијете исту ГМ која се може постићи мањим НМОС тако да заиста максимално ограничава ваше радне фреквенције Срдачан поздрав, Ранија Здраво Ранија, ПМОС су неки пријатељи корисника 1 / ф шум перформансе боље од НМОС, ПМОС и може се налазио у НВЕЛ, тако ПМОС као улаз разл пар улаз је више популаран. Међутим, као што кажете, ПМОС има мање ГМ за исте величине. Можемо да побољша свој пропусни опсег повећањем струје. миш

Улазни напон пристрасност је прениска да би унос различитих пар који раде у засићење зони.

Мислим да морате да проверите да ли пмос радови на ивици засићења. и онда, да пристрасности тренутни већи. Поред тога можете да проверите све пмос Ур и НМОС да виде своје активностима региону

Као што је већ саопштено је разлика пар је у триода. Имате неколико опција да се поправи ово. 1. Кравата тела разл пар Искључен да понуде уместо на извору. Тело ефекат повећава праг вредности и ваш ВДС ће се повећати. Ово се не може решити, иако питање. 2. Додајте ПМОС ниво радник на пар разл. 3. Повећање пристрасности струја. Уколико желите да повећате добити такође можете скали до уређаја огледало разл пара од М = 1 на м =? шта год желите. Такође, када погледате на добит је најлакше затворити петљу као да тестирају оп амп. Пошто сте цасцодинг излаз, не морате тачно да се железнички железнички замаху на свом излазу. Не можете да стави компаратор у јединство игра у неком веома ниском или веома високог напона, као што је 100мВ или нешто близу вашег шину. Ваш излаз не може да сруши да је низак или повуци да високи. То ће вам дати врло низак читања дБ ако покушате да тестирате добије на тај начин.

Изгледа да је у М9 триода региону, потребно је да подесите тачку пристрасности. Повећање пристрасност Ја могу да повећају ГМ.

Можда Вдас прениска, а МОСФЕТ не раде у засићености региону.

Здраво, ја сам новији аналогних кола дизајна. Имам питања у вези овог кола. Како БИА део који се састоји од М14 М18 М17 М19 М13 М16 М12 и овог споја рада? Како да им обезбеди константна струја на БИА пар разл. Хвала вам! Срдачан поздрав!

[Куоте = раниа_хассан] Ја не преферирају коришћење ПМОС уноса разл као пар јер је потребно веће В / Л да добијете исту ГМ која се може постићи мањим НМОС тако да заиста максимално ограничава ваше радне фреквенције Срдачан поздрав, Ранија [ / куоте] смањена треперења буке и боље подударање је да се трговина за проток за избор или ПМОС уноса НМОС или пар. За средње фреквенције и напона заједнички одрживог оба типа, Пмос улаз пар је избор, јер струја која сачувате у случају НМОС не надокнади боље подударање или боље радне кола.

Неки су транзистори у триода, морате да их стави у засићености пре него што се стекну да Схура да ДЦ радна тачка свих трасисторс су стабилисх у засићености. Коло које ја користим за пристрасност цасцодес треће фазе појачала су тихи другачији. Обично се користе две транзистор са својим капијама повезани и тада ће бити у триода, а други у засићености. Триода транзистор је 3 пута Л него засићење трасистор да бисте добили најбоље могуће главу на излаз.

АЦ симулација нема смисла ако ДЦ операција тачке нису поставили.

Како ВБП и ВБН сигнали утичу на кола?

Како је излазни напон мировања скуп. Од сада, излаз нога изгледа као два различита извора текуће (ПМОС и НМОС) покушавају да силом чвор излаз на неку вредност, то је проблем. Ваша биасинг коло је технички исправно, али то није реплицира излаз ногу тачно, да ли ће ВДС варијације одражавају као разлика у струјама између ПМОС и НМОС излазних транзистора и излазни напон чвор се не може поправити. Шта је спецификација за које сте изабрали ову структуру? Можете ли навести спецификације?

Повећање ИД диференцијалног пара.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back