Диференцијални парови подударања Дужина

N

nelsonys

Guest
Поштовани, Молим вас да проверите на мом ППТ фајл за мој посматрања и испитивања. Имам проблема у теорије и практичне примене. Хвала пуно.

Пратите импедансе као и да о томе мислим, ако су упарена разл парова су све ће бити боље, као стриплине, онда ће меч импедансе боље, и било би лакше математике. Ако ваш систем има велику брзину алатке уграђене у бих их користе. Уз мешавину микрострип и стриплине морате израчунати импедансе разл пар (сирина траке, растојање до авиона, итд) за оба дешавања. Ако не могу их све на стриплине слојева, преместите више трагове на унутрашњи слој тако да имате више простора да се подударају са дужинама. Ја бих погледати дужине разл парова, и после их ако је могуће, јер се преко те удаљености не би требало имати проблема подударање 5мм. Пронађите свој најдужи пар разл и покушајте да се све остале трагове у року од 5мм те дужине.

нелсонис Упркос сте имали обезбедити спецификације у даљину и ширину, је уобичајена за већину комуникационих стандарда обавести захтеви у импеданса. Зависно од тога коју ЦАД користите, могуће је да се подударају жељеног аутомацтилли импедансе. + + +

Покушавам да упарите распоред диференцијалне за ЛАН. Као што можете наћи у прилогу, ПИН задатак на БГА се за диференцијалне парова је размак између парова разлика врло мала када се усмерава у траг између њих. Дакле, за диференцијалне трагова Претпоставимо да треба да буде растојање између суседних парова 3В да се избегне спојница, али очигледно за овај случај, одвајање је недовољан и спојнице може доћи. Проблем је у том смислу значајна? А је ли правило (учесталост, време успона, итд) који одређује да ли граница спојнице бити значајна разлика између парова?

Нелсон документ испод се може користити као опште смернице, без обзира био привиде за одређене ИЦ произвођача. Имајте на уму да минимум растојање између нумера је пола пара него што је објављен на ппс датотеку (0,25 не 0,50).. [УРЛ] фтп://фтп.ефо.ру/пуб/визнет/РТЛ8201БЛ_лаиоутгуиде.пдф [/ УРЛ] + + +

Хвала Андре, још једно питање: Да ли је круг дизајнер који одлучи да траса диференцијални пар у добро или слабо спрегнутих начин? Шта је то критеријум потребан да одлучи да ли диференцијални пар треба да буде усмерен у добро-заједно начин?

Ово је интересантан документ, Ли Ш Ритцхеи, изјавио је на страни 2 има бесплатан двонлоад књигу тај је вредан Геттинг држите "права први пут" [УРЛ] хттп://ввв.пцбцаролина.цом/имагес/Пресентатион_-_Хартлеи_-_Дифф_Паирс ПДФ [/ урл].

Захваљујући Марце за повезивање занимљив папир. Према оригинални пост, укључени сигнали су прилично спор (рисетиме од 4 НС је наведено). Мислим, то је 100 Мбит Етхернет? Строге унутар пар искривити се подударају услов од 0,5 мм изгледа произвољне у том погледу. Обично ће имати дипломирала размак правила, у зависности од дужине паралелно, да и даље дозволи БГА Фан-аут. Потребан размак суседних пар ће више зависе од дебљине подлоге ширине траг у случају интерне прегледе слојева, мислим.

Захваљујући превише Марце! Да, то је донекле произвољан за подешавање строга правила за такав случај. Рецимо за 50пс време успона, како радите дизајн разл пар? Чврсто спрегнутих или изгубити-заједно? Како се носити са косо пронађених тема (серпентина траг са минималним размак могуће?) Како решити за дисконтинуитет импедансе (дифф. трага се растали) намеће препреке у ограниченом простору одбора? Хвала!

Ја користим Цадстар са великом брзином рутер и интегритет сигнала потврдите алата. Оно што сада раде је провести неколико дана уласка ограничења и правила за све сигнал да су критични. Онда када смо интерактивно пут не могу да прекрше правила и имају додатне информације на екрану да нас воде. Верујем у постављање унапред ограничења, чини рутирање интензивнији, али када сте завршили нећете добити било какве непријатне суприсес. Без алата је потпун и потпуна ноћна мора, као што нема сумње окупили, покушавајући да раде све правила и како ствар интеракције. Са моје подесите могу да иду од слоја до слоја и сирина траке ће бити промењен сходно да одржим потребне импедансе, итд ПЦБ дизајн се мења, услед велике брзине / време успона итд, где смо потребе да се постане дисциплинована у наша правила, ограничења више возио.

[Куоте = нелсонис; 904059] ... Како решити за дисконтинуитет импедансе (дифф. трага се растали), намеће препреке у ограниченом простору одбора [/ куоте] нелсис У неким случајевима не постоји прецизан одговор. На пример: Ја Нацртајте ПЦБ и преусмерава тракс за ИДЕ / САТА конвертор који произвођач за наведени максимално 100мм парица на унутрашњем слоју (морао сам да усмери више од те раздаљине - и на врх слој). У случају да је пожељно да проверите у МЗ возача радите да знате о произвођачу одређеног ограничења. Такође: Ниси наведене брзине Етиопија користити на циљну апликацију (10м / 100м / 1Г). То је дубоко утиче на будуће одлуке цонцерниг решили. + + +

Хвала Марце и Андре, ја сам само рутирање 100М Етхернета. Узгред, за дужину Матцхинг серпентина траг, због ограничења простора, могу ли то урадити два или више пута под истим трага? Молимо Вас да погледате мој последњи амандман на различитим пар рутирање и дескевинг. [Аттацх] 56657 [/ аттацх] било каквих коментара о питањима рутирања су највише добродошли!

Нелсон Никада нисам видео тако анитхинк серпентина на овај начин. То може да обезбеди најгори ефекат чак и од страигх линије. У сваком случају, ти би да се избор неке стандардне наведено ограничење да жртвује и ја сугест даљину (стандарди прихвата неке толеранција) + + +

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back