Дифф пар питања

M

mince

Guest
У диференцијални пар на слици, други стуб једнак је гм3/Цк где ЦКС је укупна капацитивност у чвор Кс за земљу. Је апроксимирати да буде Цгс3 + Цгс4. Зашто ми не сматрамо Цгд4? За мале дужине, неће млинар ефекат од капије до одлив М4 узрок овог капацитивност да буде на реду капије соурце капацитивности?

цгд капацитивност је преклапање капацитивност, а за мање дужине, добитак није много, тако да тај део се обично занемарује

Цгд4 не треба да се обрачунавају за стуб на Цгс3 и Цгс4, то је зато што пол-нула дупликат се дешава пре него што Цгд4 Милер поклопац може ступити на снагу.

Заправо смо неглетед ове капацитивности: Цгб3, Цгд1, Цгб1, Цгд4, 'Б' указује групно. Бг, [куоте = минце] У диференцијални пар на слици, други стуб једнак је гм3/Цк где ЦКС је укупна капацитивност у чвор Кс за земљу. Је апроксимирати да буде Цгс3 + Цгс4. Зашто ми не сматрамо Цгд4? За мале дужине, неће млинар ефекат од капије до одлив М4 узрок овог капацитивност да буде на реду капије соурце капацитивности [/ куоте]?

[Куоте = минце] ЦКС је укупна капацитивност у чвор Кс за земљу. [/ Куоте] Мислим да сте одговорили на питање сами. Цгд4 није повезан са АЦ земљу. : |

[Куоте = роцкицхенг] [куоте = минце] ЦКС је укупна капацитивност у чвор Кс за земљу. [/ Куоте] Мислим да сте одговорили на питање сами. Цгд4 није повезан са АЦ земљу. : | [/ Куоте] Али, због млинар ефекат, постоји еквивалентна капацитивност између капије и АЦ терену који је једнак са (1 + гм4 * ро4 | | ро2) * Цгд4. Пошто ЦГС је једнака 2 / 3 * ВЛЦок и Цгд = Лд * Ш * Кокс, ако Лд * (1 + гм4 * ро4 | | ро2) је близу или веци од Л онда капију мозгова капацитивности могу да утичу на наш други стуб , или ја радим анализе у реду?

Да сте у праву у вези млинар капацитивност. Проблем је да сте с обзиром на Цк, што је укупан капацитет од чвора Кс до АЦ земљу, као што сте рекли. Иако је Цгд4 је велики двојац се млинар ефекат, ова вредност би требала да буде паралелно са (Цдб2 + Цдб4). Резултат је да је занемарљив.

Миллер ефекат је З1 = З / [1 - (АВ)]. Добитак је толико велики, тако да је Цгд4 & Цгд1 може занемарити. Ако се стекну довољно мали, Цгд4 и Цгд1 цанн'т бити занемарен. ФИИ

у проф.РАЗАВИ књизи, ЦКС је укључити Цгд4, када сви транзистора раде у засићење региону, Цгд је веома веома мали, што је Цов * В, док је ЦГС је 2 / 3 * Ш * лефф * Кокс. чак и ако добију велики, ефекат Цгд може занемарити.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back