Драјвер ИЦ за два транзистора Флибацк?

G

grizedale

Guest
Здраво, желим да на форуму, 230ВАЦ улаз, два транзистора флибацк конвертор. Зашто нема посебне високе и ниске стране возача капије које одговарају за ово? -Мислим тип који имају капацитивни задужен пумпе високог страни возача на њих. Постоје Планти високог и ниског ИЦ страну драјвер за пола мостова, али не и два транзистора флибацкс.

Молим Вас да ми помогне да замислити шта два транзистора флибацк конвертор топологија изгледа? Никада нисам наишао на то.

никада није чуо за такве конфигурације ..... мислиш пусх-пулл, или нешто слично?

2 тран Флибацк је баш као примарној страни 2 Тран напред конвертер али онда са Флибацк средњим ......

Ја не знам шта "флибацк секундарни" јесте, али вожња примарни у пусх-пулл начин чини конвертор делују као напред конвертер.

2. прекидач Флибацк: [урл] хттп://ввв.натионал.цом/дс/ЛМ/ЛМ5015.пдф [/ урл]-Али ја не могу да виде чип као што је овај за покретање ван ПФЦ магистрале (400В)

Два транзистора флибацкс су веома честе за висок улаз волти / широком спектру улаза (због сличност са 2 ктор напред), обично капија диск трансформатор се користи за укључивање и искључивање кторс истовремено, поздрав, Орсона Корпа.

Хвала, - проблем је у томе капија погон трансформатора у СМПС фреквенције су веома скупи. -Они морају да буду прилагођени рана имају низак индуктивност цурење. -Своје срамота да не постоје контролори напуњености пумпе високог стране дискова, намењена вожњи високе стране ФЕТ висиле 400В ФК аутобуса

Ако добијете три-кончаст рана тороид у обиму од Тајвана итд обим цена је прилично добар - поздрав, Орсона Корпа.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back