Думми Шара на чип

S

sharkies

Guest
Ја сам у процесу стављања лутке образаца на мој чип чип садржи дигитални басебанд ... аналогни басебанд и РФ блока То је у суштини предајник .. аниваис .. Искључени лутка образаца сам на свим аналогним и РФ блокова блокова, укључујући и високе фреквенције сигнала путем, као што ЛО сигнал да долази из ван чипа и 2ГХз предајник излазни сигнал који ће бити одлутају чип. Да ли постоје друга питања која треба да обратим пажњу? Лутка покрива одрживи развој, али нисам ставио лутке између јастучића бојећи се да би узрок много паразитских капацитивности .... Упозорава да сам узео да тоне грешке густине власти у Конгу. Верујем да клиринг све ДРЦ-а може бити непрактично, али колико повреде се може толерисати? ТСМЦ ће ставити у лутке ручно ако сматрају да треба више?

Хи схаркиес било би важно да одредите који процес чвора користите јер локални густина постаје све више и више важно јер смањује карактеристика величине. Ливница ће додати лутке, осим ако другачије одредити било вербалним / писмени захтев у време подношења или постављањем специфичним искључења слојеве у дизајну Обично ФЕОЛ лутке су најважније за принос. Често смо игнорисали металне правила густина У / О велики утицај, али радимо истраживање и развој, тако цена по умрети је ирелевантно. У већини случајева можете одредити велике удаљености најмање између лутке и дизајна структуре да се смањи додатних паразитске капацитивности. Идеално би било када би требало да издвојите и поново симулирају.

Могли бисте да размислите што ваш "лутке" бити неповезани (или млевена само) уређаје и кола блокова, ако је то део челу за производњу на чврсто рок. Резервни точак у гепеку, као. Направите сами мали резервни делови блокова који су корисни логичка кола и недозвољеном транзистора, отпорника, капе, итд их Ширење око тако да их можете лако стижу у металним само маска респин. Лутка-са-лутка-са-лутка прескочи серија капацитивност је вероватно добро мање од бондвирес. Ја не могу да се сетим када сам последњи пут био густина чист. Нека правила су само смешно у неким ливницама. Посебно слично желећи 2% преко густине. Ако желите смех, да "чип теста" који се састоји од само густине испуњава и видите да ли то пролази, или колико. Ако густина попуните ћелија не пролази густине, можете га заборавити.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back