ЕПРОМ програмер да деле

D

digitallan

Guest
Поздрав, морам шеме неких ЕПРОМ програмера да ли је ико интересе тих покушавам да уплоад-шема и ПЦБ дизајн Бие

То су веома корисни. Реците нам шта вам треба да урадимо. ТХКС

Имам схематиц и ПЦБ од Сеепрог Програмер ЕЛНЕЦ'С. Ако ико да ово додам и овај схематиц. Дигиталлан молимо Вас да отпремите ако најскорије сте схематицс. Хвала унапред Бингобои

Ове датотеке су на Филеманагер у епром_программер дир.

ако можеш молим отпремите захваљујући

Имам Виллем програмер превише. али има прекидаче и многе додатне опреме и за друге епромс ако неко жели ћу касније отпремите јер ја користим 56к модем и мој тел линије веома лоше. поздрав

[КУОТЕ = дигиталлан; 877] здраво, морам шеме неких ЕПРОМ програмера да ли је ико интересе тих покушавам да уплоад-шема и ПЦБ дизајн бие [/ куоте] У ствари, нема потребе да питам било кога време је заинтересован. Можете деле своје ствари са свим расположивим детаљима који ће бити природно бити од интереса за једну или остали чланови који су у потрази за њега. Ако имате било који пројекат који је бесплатно доступан на нету, само схринг линк ће бити довољан. Не отпремите ништа од нето која је ваилабле бесплатно. Такође најбољи део је сада у новом систему имамо "корисно дугмад у свакој порука / Репли Постед би којих мемеберс могу пренети своју захвалност што ће повећати" помогао "ниво / ранг. Живели

[КУОТЕ = СИФЕ; 779294] Да ли имате шеме за 25Цкк [/ куоте] Да ли схватате да сте послали на девет година нит? ЛОЛ У сваком случају, нисам испробала програмера, али ПониПрог софтвер радила добро за мене у прошлости. Софтвер: [урл = хттп://ввв.ланцос.цом/прог.хтмл] ПониПрог - Серијски уређај програмер [/ урл] Програмер планова (базе и адаптер за СПИ ЕЕПРОМ): [урл = хттп://ввв.ланцос .цом / сипрогсцх.хтмл] СИ Прог шеме [/ урл] Шематски: [урл] хттп://ввв.ланцос.цом/е2п/си-прог-в2_2.пдф [/ урл]

спринту распоред датотека и шематски софтвер понипрог

[КУОТЕ = сантосхакл; 803728] ево један круг [/ куоте] Ово коло је Еепром копир а не програмер, и био је алредаи расправљало и поделили на ЕДА одбора уназад годину дана. Као што је микроконтролер, имамо код да се то програм који је заједнички у старом нит.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back