ЕПР неког НМОС схватио ЦАП

K

kumar123

Guest
Здраво Ја сам схватио седиментација није ништа друго него ефикасан отпор серија (инхерентна) једног кондензатора, она је иста за НМОС схватио кондензатори ико може знати како да извуче ЕСР неког НМОС ЦАП? шта анализа треба да се уради на ово да бисте добили тачне вредности ЕСР у СПИЦЕ? (Мислим да може да зависи од напона, фреекуенци на надражај и температуре) стварно сам покушао користећи познату Р у серији са НМОС реализован поклопац и дати ДЦ напона В. Ово се заснива на Пуњење Тимецонстант принцепле кондензатора од када сам одштампали напон преко кондензатор нисам видела да расте (обично свака капа има да експоненцијално расте ка В) инстед ат т = 0с сам да је достигао В било какву информацију о томе је осетно Хвала Кумар

Отпор полисиликонски користи капије ће дати ЕСР од НМОС Цап. Али, пошто је салицидед, ја не мислим да ће то допринети још много. Али, зашто сте тако забринути због ЕСР интегрисаног капом?

Поред поли, канал превозник ограничена покретљивост, такође, НМОС изгледа да има ЕСР.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back