ЕПСОН Кертриџ чип ресетује?

G

ghettoman

Guest
пре месец дана купити штампач Епсон направио модел Ц42.ит дошао са добром ценом и наравно са ускршње егг.тхе цартриге хардвер је заштићена од ЦСИЦ чипу (мислим) тако да могу `т допуните је. јер када је "празан" тешко од штампача натпровајдере алов можете да је вратите јер ако чип није ресеттед штампач га види као ампти једном. Дакле моје питање је како могу да га ресетујете? било савети? пс.тхе своп меттод уселес је у овом случају и ЦСС софтвер као и

Ја успешно ресетује бројач на кертриџу не то38 за цс41ск штампач. Да би контакт за чип је веома паинфулл. можете добити више детаља у [урл] хттп://ввв.еддием.цом/пхото/ЦИС/инкцхип/цхип.хтмл [/ урл], ако можете да добијете трећу касету странке попут млазног РСД * ТЕЦ се користи од * Мел АТтин * И12 за бројање. Надам се да можете почети одавде атлеаст.

Да ли сте видели ово: [УРЛ] хттп://ввв.електрода.пл/ебоард/виевтопиц.пхп?т=31526&хигхлигхт = [/ урл] Мик

само фоунд [УРЛ] хттп://ввв.ссцлг.цом/епсоне.схтмл [/ урл] колор касета је ок црна је кретен и дидн `т одговорити на алл.локс као да је потребан нови и користите метод замене. пинови за стилус Ц 42 су исте као оне које су наведене на сајту Еддие (за оне који граде од * Мел)?

овде је лепо дискусија на пољском са неколико прилога на тесту: Д [УРЛ] хттп://ввв.електрода.пл/ртвфорум/виевтопиц.пхп?т=10781 [/ урл]

сви гарбаге.јуст линкове ка сајтовима који продају програматора или допуне китс.тхе Бесте и даље остаје једна постед горе: Д или мозда треба купити инстед зграде?

Драги пријатељи сам урадио линук верзију Инкцхип Еддие је хакерски програм нисам тестирао на различитим кертриџа. Поздрав Бенои

добро урађено .... али га раде? ионако би се добар рад сматра гхеттоман

његов рад на то38 и 39 метака нисам у стању да се другим колица за тестирање ако погледате Еддие локацију можете добити неки више тип корпу детаља. хвала

неки савети за градитеља и тестер софтвера на Едие сајта је добар, али не и за ме.аниваи је био момак који стратед све и сви кредити иду у њега. за мој модел се користи интерфејс са Русиан сајта, транзистор је БЦ НПН уобичајено 547.го на [урл] хттп://ввв.ампоуле.ру/епсон/ен/индек.хтмл~~ХЕАД=побј [/ урл] и преузимање софтвер и сада хинт.иф користите шему са транзистором сигнала је инвертован, а ви проверите схоуд инт 13 у тјхе цартриге алата совтваре оптион.иф користите стару верзију са отпорником Инт 13 опција треба да буде искључена. верзија са отпорником је мало трицкие.он неки рачунари би требало да буде оборен отпорника 60-100 ома да бисте добили сигнале. Цонецтор могу бити из женског РЈ 45 опоравио од старог Исе мреже цард.тхе Највећи проблем је што је соцкет: Д

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back