Желим да оптимизујете ову ПЦБ-а користећи Еагле

Q

Qwme5

Guest
Здраво сам нов у пројектовању било које врсте ПЦБ почнем мој дизајн коришћењем орао 5.11.0 цртам дијаграм кола без проблема мој проблем је и цант привући ПЦБ правилно сам отпремио оба шеми и ПЦБ шема његов помало неуредан, па сам треба Ур помажу да се минимизира број скакача и оптимизовати укупан план [аттацх = ЦОНФИГ] 59352 [/ аттацх]

Погледајте овај пример: Узгред, користите само један отпорник за Р3 и Р4 ...: Д

Увек можете прилагоде неке ожичење. : Осмех: И можда је боље имати кондензатор прикључен на ГНД на пин5 од У4. Стандардна вредност између 10нФ и 22нФ. Види модификовани дијаграм.

Било би корисно ради ЕРЦ на шематски и ДРЦ-а на распоред. Орхтогонал линије за жице се шеме лакши за читање. Лично више волим да се експлицитно веза моћи да ИЦ, па бих се позове веза моћ У2 и спојити их на власт и земљу. Кеитх.

С друге стране, ја сам почео да репродукују само на 5 минута, али за добар изглед потребно више времена да проведем, и то је теже преуредили пројекат некога, можда за малу шематски овако је боље почети од нуле, и зато што неки од кондензатора пакета мора да се мења да би се прихвате велике запремине за. То је посао да раде у много корака, уз много стрпљења и више верзија у бекству. :cool: [аттацх = ЦОНФИГ] 59380 [/ аттацх]

Мислим да је проблем са оригиналним распоредом (осим песме биле су сувише танке) је постављање компоненти. Као мистер_рф је урадио, поново организује компонентама олакшава рутирање далеко боље. Кеитх.

Рад у малим корацима можете провући распоред, погледајте:

момци ја стварно не знам шта да кажем хвала у врло много специјално мистер_рф и цант наћи било коју реч да изразим своју захвалност УИ сам десно раде у последње одбора у имати отпремите ми то што је В5, хвала пуно свима у моје Поздрав [ЦОЛОР = "Силвер"] [сизе = 1 ]---------- порука додат у 00:35 ---------- Претходни пост је био на 00:23 ------- ---[/ сизе] [/ цолор] после провере одбор чини се да у заборавити да се повеже са 5В РС232 и Моностабле [цолор = "Силвер"] [сизе = 1 ]-------- - Пост додат у 00:39 ---------- Претходни пост је био на 00:35 ----------[/ сизе] [/ цолор] [имг] хттп:// имагес.електрода.нет/67_1311784728.јпг [/ имг]

Постоји вазду на К1 базе, али изгледа 5В повезане. Као што сам раније поменуо, ви стварно треба да покренете ЕРЦ на шематски - то би истаћи цртеж грешке које имате. Имате и неке непотребне саобраћајницама у прилично неколико места - округли К1, К2, Д6, Д7, У2Ц, Р2 и Д4. Кеитх.

То није моја грешка ... ;-) Да, нисам проверава све детаље, али сте заборавили да ставите у на прво место. У сваком случају, дај ми неколико минута, ја ћу урадити све неопходне корекције. Ако сте задовољни са овим само притисните''Тхумбс Уп''дугме. : Д

Ја стварно не знам шта да кажем хвала у верррри много све у момци

Дакле, и коначна верзија, а не најбоља, само најновије издање. За било какве проблеме добијате назад свој новац. : Д

Жао мистер_рф Нашао сам још један грешке и ја их исправи све сада радим одбор поново може у погледајте и реците како идем до сада

ммм ја имам повезати скоро све, али још увек неке жице ја донт знати како да их повежете може у плз види овог форума

Хајде да видимо шта су''проблеме''у модификовани шеме. [Лист = 1] [*] треба да имају ово кондензатор, ако не желе, једноставно га не користи. [*] Ја сам променио само ред капије, нема проблема у дизајну функционалности. [*] Ја сам променио пакет за ову кондензатора [/ ЛИСТ]

4.. Нема потребе за Р3, Р3 | | Р4, тако да користите само Р4, можете да изаберете касније исправну вредност 5. Није важно ако Р2Д4 повезани са''12В''уместо''5В''. 6.. Није важно ако Р8 повезан са 12В уместо да 5В за напајање.

И по мом мишљењу можда ћете морати да користи екстерни напајање, па сам поставио само у случају спољне одбор конектор плус један диода. Види ПЦБ одбор у прилогу.

Мистер_рф ја стварно не могу наћи одговарајуће речи да се захвалим у захвалим у много ми је помогао у толико

Узгред у овој апликацији, покушајте да замени 1Н4001 диоде серије са неким брзим диоде пребацивање серија као што су БА157/БА159 / УФ1001/УФ1002/УФ4002/УФ4004 или неке Сцхоттки диоде.

Имам једно друго питање у овом тренутку радим на другом пројекту и желим да се двоструки слој ПЦБ-а користећи орла како могу да урадим ово

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back