ЗАШТО сат амортизера треба да имају исти успон и пад време?

S

sim_333

Guest
Може ли ико објаснити ми о томе зашто сат бафера треба да имају исти успон и пад време? И како ће то утицати Захваљујући време

Може бити, јер се извесне дигитална кола искористити сат и на позитивне и негативне ивице

Углавном се користи за тампон сат и сачува ивице ... Углавном се користи у ивици изазвало кола ...

Може у објаснити шта подразумевате под у очувању ивице?

јер ивици изазвало кола раде углавном на ивици и мало несклада би могло да значи проблеме у раду и сат искошавање .... углавном због чињенице да је у неким колима много блокова користе исти сат ....

Како смо очување ивице тако што ће осигурати да се успон и пад пута су исти?. Ако треба да се сачува ивице, изјава требало би да буде време успона свих сат бафера у истом домену треба да буде исти и пасти времена за све сат бафера у истом домену треба да буде исти као добро. време успона и пада сада исто није услов за коришћење обе ивице такта. Ботхе ивице могу да се користе ирресепецтиве успона и пада сада исто. Може бити услов за генерисање 50% радног циклуса. Циклус може да утиче на тренутак када су оба ивице користе.

Мислим да време успона и пада време дефинишу цео ивице .... ја донт наћи било коју логику иза питање како време успона и пада сада исти чува ивица .... Такође ја донт схватити шта подразумевате под доменом ....

Ако је ваш дизајн у потпуности користи позитивна ивица то није тако битно ... можете користити неуједначена бафера обично без проблема. Међутим, ... постоји мали, али овде .... постоји мала опасност да веома неуједначен ивице, у веома високе фреквенције близу природна фреквенција вашег бафера, може довести до "слабљење" / Искључивање вашег ивици сат ... али то није нешто што обично треба око бринете уколико радите у веома високе фреквенције ... У сваком случају, не треба да заиста користе негативне ивице .. Ако желите негативне ивици сат, то инвертни са добрим бафер, да добро дрво сат и коришћење позитивних ивице

По доменима Мислио сам сат бафери који су део истог сата дрво.

Размислите о амортизера у сат дрво. Ако време успона и пада време су велики другачији, после 7 или 8 нивоа дрвета бафера, дужност циклус на дрво листа ће бити врло лоше. За неке апликације која користи обе ивице такта (то клипове подешавање времена), или у погледу великих брзина дизајн (сат може добити искључен) ће имати проблема.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back