ЗВЕЗДА топологија или Даиси Цхаин.

K

khaila

Guest
Имам 4 СД-Рамс, који би требало да буду повезани на ФПГА. моја питања: 1. Шта је предност? ЗВЕЗДА или Даиси-ланац? 2. како да урадим руту делили подаци / адреса аутобус? 3. који отпорници за терминацију рођене ја? где да их ставимо?

Здраво, упити су Ваши одговори на следеће ПДФ датотека, идите кроз њу за детаље. [УРЛ] хттп://ввв.фреесцале.цом/филес/32бит/доц/апп_ноте/АН2910.пдф [/ урл] [урл] хттп://ввв.фреесцале.цом/филес/32бит/доц/апп_ноте/АН2536 пдф [/ урл]. [урл] хттп://ввв.фреесцале.цом/филес/32бит/доц/апп_ноте/АН2826.пдф~~ХЕАД=ННС [/ урл] [урл] хттп://довнлоад.мицрон.цом/пдф/тецхнотес / ДДР/тн4614.пдф [/ урл] [урл] хттп://ввв.алтера.цом/литературе/ан/ан141.пдф [/ УРЛ] Надам се ово помаже. Поздрав Рамесх

података за тачке до тачке сиганалс рутирање је кориснији. 2) за адресу и контролу сигнала стар топлоги је кориснији ..... 3) покушати да подацима о рути и адреса сигнала у диффрент слојева.

ако користите ДДР СДРАМ (НЕ), до 80-100МХз, онда ви донт имати превише проблема. морате да чувате све своје сигнале између минималне и максималне дужине. његов синхрони систем. практично Лмин је негативан за СДРАМ, тако Лмак је оно што имате да израчунате. ако користите 133МХз СДРАМ, њен о вишим ограничењем од синхроних система на ПЦБ, због:-синхроне архитектури, (треба кратке трагове)-споро излаз пуфферс,-велике компоненте Донт Лет да би врло кратке трагове, али је Максимална дужина смањује траг по вишој фрекв. На старим Пентиум3 дизајна упутства, они врло добро описују практичну рутирање СДР. Користио сам Даиси-ланац увек за СДР. По распореду, направити анализу регулисање времена! Или пре, да одреди правила дужине. Завршницом: већини случајева, то није ни потребно, неки дизајнери стави 22 ома серије рез на процесору. Симулирају са хиперлинк, и ако постоји много звона, користите отпорнике. (4-Пацк) Траце раздвајање треба да буде гратхер или једнака од 1 * диелецтриц_тхицкнесс, на 100МХз. за мање преслушавања. 1.5 је бољи за дужи аутобусу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back