Зависна напон ЛАМБДА у зачина.

K

KUI

Guest
Здраво, За зачин модел МОСФЕТ-овима, Како могу да дефинишем као ЛАМБДА капије напона зависи од параметра? Хвала вам пуно, ја сам користећи и ПСПИЦЕ и НГСПИЦЕ. Најбољи, КУИ

Параметри модела нису саме државе променљиве. Ако желите понашања да суштинска модели не подржавају, можда ћете морати да их допуни са контролисаним извора или верилога. Нашао сам верилога веома користан за додавање "нонидеалитиес" на МОСФЕТ. Ако покушавате да опонашају ефекат раног онда Ламбда није право "ручка". Слично за ДИБЛ. Можда ћете морати да одете на више "Адванцед" модел или ако то не ради за вас, **** композитних модела.

Каква ситуација довести на ово питање? Шта је посебну апликацију? [Куоте = КУИ; 862344] Здраво, За зачин модел МОСФЕТ-овима, Како могу да дефинишем као ЛАМБДА капије напона зависи од параметра? Хвала вам пуно, ја сам користећи и ПСПИЦЕ и НГСПИЦЕ. Најбољи, КУИ [/ куоте]

[Куоте = дицк_фреебирд; 862391] параметри модела нису саме државе променљиве. Ако желите понашања да суштинска модели не подржавају, можда ћете морати да их допуни са контролисаним извора или верилога. Нашао сам верилога веома користан за додавање "нонидеалитиес" на МОСФЕТ. Ако покушавате да опонашају ефекат раног онда Ламбда није право "ручка". Слично за ДИБЛ. Можда ћете морати да одете на више "Адванцед" модел или ако то не ради за вас, **** композитни модел [/ куоте] Да ли сте мислили покушате виши ниво модела МОСФЕТ. Да ли је могуће да се допуни са ПСПИЦЕ верилога? Хвала пуно за објаснение [цолор = "сребро".] [Сизе = 1 ]---------- Пост додат у 10:32 ---------- Претходни пост је био на 10 : 28 ---------- [/ сизе] [/ цолор] Хеј Лео_о2, ја радим симулацију за органску транзистор. Његова параметри напона зависи.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back