Зато коришћењем бафера после АДЦ

I

itmr

Guest
Хи Алл Ја сам ФПГА пројектант и имам мало питање за вас - зашто користећи оп амп као тампон након АДЦ главни разлог претпостављам је да се повећа корист - али неко толдме да је добро за аквизицију података и нисам схватио зашто? не неко може да ми помогне да га схвате? хвала у све

Да ли мислите појачало бафер испред АДЦ? Шта је АДЦ-узорковања? Да ли сте знали предложио импеданса извор за постизање пуне АДЦ-перформансе?

ФВМ - Знам да бафер појачало испред АДЦ претпостављам да повећа добит од улазног сигнала - која долази из било ког сензора 4. пример. моје питање се не односе на специфичне АДЦ или одређених фреквенција узорковања - Мислим, само желим да знам шта је потребно за оутпут бафер 4 АДЦ када АДЦ повезан са ФПГА - Претпостављам да постоје 2 разлога - први је да се изједначавање напонски ниво (АДЦ парцела узорака са 3.3В и ФПГА претпостављам да 1.8 В ...) сецоунд је да се избегне било који неуспех у ФПГА КАДА АДЦ није успела или неке ствари. да ли сте имали разлог више да ово оутпут бафер?

[Аттацх = ЦОНФИГ] 59315 [/ аттацх] ово је шема

То је низак филтер ПРЕ АДЦ. Да је нацртана након АДЦ не значи да је после АДЦ. Пратите ток сигнала.

ЈаиантД сте у праву, али постоји бафер после АДЦ-по имену НЛ27ВЗ17ДФ - Погледајте ово ... је повезан на серијски ПОДАТАКА која долази из АДЦ

итмр, НЛ27ВЗ17ДФ је дуал не-инвертујући Шмит изазвало бафер, а не оп амп. Ако Вцц (ПИН 5) овог дела (не приказује на вашем схематски) је 1.8В, користи се као ниво преводилац 3.3В до 1.8В. Има пренапона толерантни улаза. Дакле, чак и ако се напаја преко 1.8В, то ће толерисати 3.3В излаза сигнала АДЦ. Види датасхеет на [урл = хттп://пдф1.аллдатасхеет.цом/датасхеет-пдф/виев/104595/ОНСЕМИ/НЛ27ВЗ17ДФТ2.хтмл] НЛ27ВЗ17ДФТ2 пдф, НЛ27ВЗ17ДФТ2 опис, НЛ27ВЗ17ДФТ2 листови са подацима, НЛ27ВЗ17ДФТ2 видели::: АЛЛДАТАСХЕЕТ :::[/ УРЛ] Надам се ово помаже, ЈаиантД

Ниво конверзију дигиталних сигнала може бити потребна у неким случајевима, али сте тражили оп амп бафером.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back