Захтевима УВБ антена

T

tketke2002

Guest
Здраво, ја сам у потрази за неке УВБ антене дизајна. Ја сам заинтересован у штампаним структурама. Неко зна захтева попут фазе понашање за УВБ антене? Тони

антену ће се користити за мултибанд-ОФДМ системом или пулс радио-шема? Срдачан поздрав,

асдфааа, антена ће се користити за мултибанд-ОФДМ шеме, Тони

Видео сам папире описују У слот за анттена, можете погледати на двоструко-Е слот за антену, као и друге врсте, које користе Л облик сонда са и триангуалр облика антене. То су УВБ антене.

како с правом каже од стране других корисника, слот антена се сматра идеалним кандидатом за УВБ постоји мала тема у вези са Слот антеном [урл] хттп://ввв.мврф.цом/Артицлес/АртицлеИД/10587/10587.хтмл [/ урл] може да помогне у

Поштовани усердце: линк који Вам гивед је врло корисно за мене? и могу да преузмем чланак: Р. Бала и Л. Схафаи ", Ресонанце понашање једног у-слот микрострип Патцх антена", Микроталасна и Оптичка технологија Писма, вол. 32, број 5, март 5, 2002. који је референца о актуелним анализирамо [сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато након 9 минута: [/ цолор] [/ сизе] Драги усердце: знак питања је погрешно откуцан. требало би да буде: линк који Вам гивед је врло корисно за мене! ")

Здраво, Овде можете наћи велики број УВБ антена везаних докумената ... [УРЛ] хттп://бврц.еецс.беркелеи.еду/Ресеарцх/УВБ/публицатионс/сбтв_пресент_1_02.пдф [/ урл] и прикључен један ....

Поштовани Мањунатха_хв Хвала вам пуно за референце.

је прикључен један исто са једном указао на везу?

драги УК сам их преузети, а они нису исти:)

Извините момци, по вашем мишљењу .. за УВБ антена која је лидер услов? Мислим. Добити? Подударање? Поларизација чистоте? ... Који је најважнији онај који могу да утичу на целокупан дизајн? Поздрав Лупин

Мислим да за било коју антену дизајн следећих Р корака пројектовања и они такође показују њихови важност> одговара (повратак губитак)> пропусног опсега> добије> поларизације чистоће, али је за опште антена дизајн, а критеријуми могу променити деспендинг на оно што је Ур крајњи важно потражња

У сваком случају, антена дизајн потребама следеће питања: 1) Повратак губитак 2) Проток 3) Добитак 4) Поларизација Такође, можемо размотрити 5) Величина 6) Материјал (који ће описати итд цену) У суштини шта год антену сте пројектовање разматрања да наставите да иде, у зависности од ваших захтева, али не могу једноставно игнорисати једну ствар ради других, у већини случајева ..

УВБ антене су другачијег кова звери. Ви у ствари не мисле о њима у нормалним условима. Рекао бих да је најважнија функција је да одговара ТКС антену да тип вавесхапе сте преноси. Исти за РКС. ТКС и РКС антене НИСУ реципрочно. Желите да знате да ли је антена ће разликовати или интегрисати пулс. То је прва и једина импорант корак, јер ако изаберете погрешан тип антене цео систем једноставно не ради. Након тога, ја бих почети да брине о секундарним питањима.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back