Заштитни концепт у детаљима (РС)

V

vlsitechnology

Guest
Може ли ико да ми објасни заштитни концепт у детаљима? Зашто нам је потребно да штит са ВДД и зашто морамо да штит са Всс? Одговор ме

Здраво, ја не могу ићи у детаље, али у принципу, можемо заштити у мрежу између пар вдд нето или всс мреже јер су сталне и сигнали неће уводити било преслушавања. брање ВСС ВДД или се штит са заиста зависи од тога како приступити ВСС / ВДД је том мрежом. када је заштита мрежу, можете само да одаберете ВДД или ВСС, не оба. нада ово помаже. срећа.

Важна тачка треба посматрати, јер је ВДД или Всс је константан ниво паразитски спојница цапациатнце генерисан због њих је мање, као и константна. Отуда преслушавања буке или глитцх продуцед би агресора је мали и апсорбована од стране изолованог мреже.

Као што име говори, идеја је да се заштити (или изолат) ставке (линије, компоненте, итд) морате на оба краја штита. Ако имате Свитцхинг (бучни) линију или компоненту и по вишој или нижој нивоу морате да поставите линију или компоненту која би могла бити погођена, где постоји Препоручујем вам да ставите штит ... По мом мишљењу, посебно бих волео да ограничи штити само да ВСС (ГНД у нашим чипова) јер сам радије имати ВДД линију чист као могуће (чак и када је штит не би требало бити толико погођена бучним елемента) јер ( више у аналогном свету), можда ћете морати блокова којима је потребна веома чист напајање (много пута ћемо посветити само једну линију до тог блока ...), тако задржавајући чистоћу ВДД је кључ ... У ВСС (или ГНД) нешто што можете да урадите је да имају две независне линије преко вашег умиру, један "чисте" само за блок снабдевање и друге "буку" која се може повезати и схиелдингс своје подлоге контакте ...

Здраво Лаиоутмастер, Шта је Заштитни нето. Да ли је у мрежу која ће подлоге везе. Никада нисам видео никакве схиелдингс .. Можете ли плз послати сцреенсхот или пиц у оклопу. Ја само желим да видим како то изгледа ..

схилединг ће бити учињено за минимизира ефекат спојнице, генерално високе фрек, а аналогни сигнали су аггрессер мреже, ове мреже СИ узроковати проблеме, како би се смањио ефекат спојнице радимо схелдинг нето тј повезан са ГНД то ће смањити спојнице капу али је повећање ГНД капа али све у свему тајминг РС неће имати ефекта.

Здраво, Пл проверите следеће ЦТС слику приказује са само сат преусмерава. Сат нето је заштићена са ВСС на обе стране.

Здраво Сат заштита ствара прстен око чувара мреже сат у истом слоју као сат нет и везан на земљу шину. Циљ је да се спречи спојнице кондензатор од формирања између сат нет и други сигнала мреже. Уместо спојнице кондензатор је направљен између такта мреже и утемељену штит и сигнала мреже и штит. Свака спојница капа на штиту је само кондензатор на терену. Стога, не треба транскрипција јављају између сигнала мреже и сат мрежом

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back