Зашто ИЦ поклопац је црна?

B

bunalmis

Guest
Вецина боја пластичне амбалаже ИЦ је црна. Само неки оптокаплера је боја је бела. Зашто ИЦ боја је црна?

[Куоте = буналмис] Највише боја пластичне амбалаже ИЦ је црна. Само неки оптокаплера је боја је бела. Зашто ИЦ боја је црна [/ куоте] Мислим да црне је најбољи радијатор.

1. Поклопац је благо проводна чиме се елиминишу статички акумулације. 2. Блокови покривају светлост која ће се променити операцију круг сија на ПН раскрсницама унутра.

Од Натионал Семицондуцтор ЛП5900 лист са подацима "микро СМД Лигхт Сенситивити Излагање микро СМД уређај директном светлу може изазвати погрешна рад уређаја"

Хвала вам заиста добар одговор. Ок зашто неки Јапон транзистора случајева зелене боје?

Годинама најчешћи материјал је Бакелит .. И да је "ствар" је алвис тако црно као унутрашњост вашег .. [УРЛ] хттп://ввв.сумибе.цо.јп/енглисх/мобиле/индек.хтмл [/ урл] Зашто неки транзистори су зелене - данас можете наћи беле бакелит, сива бакелит, црвена бакелит .. и зелене бакелит .. неко само воли да боји .. Поздрав, ИанП

По мом мишљењу, једноставно то је црна само због традиције, као што сви раде исто, и сви навикне на то у боји. Исто питање можете питати зашто рачунара / монитора / тастатура / миш / други рачунар у вези ствари су боје слоноваче, а лаптопови су црни или даркгреи. Недавно, произвођачи изгледа да мењају боју / геометери неких уређаја за лако регцонизатион: оптокаплера се слоноваче, неки јапански произвођачи своје НА-220 пакета тамно-зелене, исти са неким европским произвођачима да им ДА-220 цхамберед. нгуиеннам

ИанП, та компанија се зове "Бакелит", али њихова полупроводника пакети епоксидна смола. То је примарни састојак у већини пластичних МЗ пакета.

Претпостављам да је црна, јер транзистора унутар МЗ су веома осетљиве на УВ.

може бити Ресон писања број дела и име компаније на црно случају је најефикаснији начин да се јасно.

Погледајте овде: [урл] хттп://ввв.ххми.орг/сенсес/б110.хтмл [/ урл]

Можда је то због тога што Црна боја координише са све? Даве

Нико користи бакеллите за ствари као што су да је сувише тешко направити. Умрети је повезан преко сребра испуњен пут епоксиди (Цианате естер мјешавине) који је ако се не праве у потпуности од метала и само у вези са АуАл обвезница. Паковања могу бити од различитих ствари: Стандардно своје обично епокси цресол новолац (ЕЦН) или угаоне (а понекад и круг) врста једињења силицијума. Бифенил епокси се користи за мале системе влаге апсорпцију. Зашто је црно - То зрачи топлоту најбоље. Верујте ми постоји суштинска разлика између с тим што се црне или сиве, чак и неке од тих ИЦ чак ни унутрашње топлоте плоче само испод горње стране. Њен вероватно лакше да види ознаке, као добро.

ИЦ покривају најчешће црне, тако да светлосног зрачења неће Интерфер са рад МЗ.

Бакелит? Некада сам мислим да је то епокси ... И ја смо видели бела, зелена, плава кола узгред.

ако у видети дугу историју вентила база, они су били у црној боји. Црно је добар за дисипацију топлоте. Али у те дане вентил базу су направљене од бакелита материјала који је био веома крта. Као и друге инжењеринг семицондуторс & материјали развијени, такође доступан много боја. Углавном материјал који се користи за ИЦ енкапсулација, доноси неколико компанија. универзално је црна боја предност због топлоте својства расипање. Ово није модна ревија, већ технички производ. неке керамичке енкапсулиране транзистора и иц-а Р доступан у белој боји.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back