Зашто Ц програму. Еке не могу да добију излаз

H

hednast

Guest
Хелло. Имам проблем. Када сам саставити у Турбо Ц преводилац могу да добијем резултат који желим. Али након што сам компајлирати тај фајл пројекат у ави а затим покрените еке да, ја не добијете резултате сам више желе. Зашто постоји разлика између пројект фајлу и саставио еке. Молим вас асистс. Хвала.

То није много информација да иде даље. Претпостављам да ваша датотека пројекат конфигурационим подешавањима која се разликују од Турбо Ц је подразумевана подешавања пројекат.

Здраво Ц има два излаза: стдоут и стдерр празнину фпринтф (стдоут, "...", ...); воид иф (стдерр, "...", ...); у већини стдоут система је очигледно стдерр, али у неки прохрамминг стилове ова два могу да се разликују. можете га проверити у Линук (УНИКС система), са нечим као 2> & 1, ... можете га проверити у прозорима са нечим као мипрог.еке [мипараметер ....]> ресултс.ткт молимо Вас да поновите ове провере и приступа и обавестите нас статус. тнк

Хаи ..... Жао ја сам мало помешати са датом одговора ......... изворног кода као што је испод ......... # Инцлуде инт маин () {инт и; унсигнед цхар далеко * сцрн = (унсигнед цхар далеко *) 0кб0008000; ФИЛЕ * фп = фопен ("Ц: \\ \\ тект.ткт", "в"); за (и = 0 и

Турбо Ц не може заобићи Хал (хардвер Абстрецтион Лаиер) који се користи у ПЦ. ћете морати да користите Виндовс 2000 цомпитибле компајлер и коришћење МФЦ. нема у ван инструкција се може користити у НТ окружењу. скочног зглоба

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back