Зашто вафли су увек круг?

S

sharas

Guest
Зашто МЗ индустрија производи око наполитанки, а не нека други облик?

Сарма се гаји преко цзоцхкралски процес .... где семе кристала се користи да расте један велики шипка СИ око 20 цм у пречника, па чак и дужине 1м

Здраво, у цзоцхкралски процесу можемо расти кристал било ком облику ... То је заправо зависи од чистог кристалног силицијума семе смо умочити у топи ... то ми умочити цилиндричног семе кристала добијамо цилиндричног шипка ... ако ми умочити правоугаоног семе кристално смо добили ... правоугаоне тракасте кристала ... сада цоммин да хитно питање о циркуларност наполитанки ... Његова једноставна да је за дати облик кристала ... кружног облика има најлакши кораке за процессин као .. полирање кристал, сечење шипка и други ... једном плочица су .. они могу бити било који облик ... депендин на њихово коришћење ... Надам се да је помогло! У!! кликните ми је помогао! ако је то помогло у. ... срећан учење ...

од обланди пролазе кроз много обраде и ЦОМ Еин цаонтацт са кварцним пловила, носиљке, депонија трансфера итд су склони штету на ивицама правоугаоника вафел је у обавези да неравномерно дистрибуира тај стрес може да изазове вафел .... да разбију тако да њен скоро увек кружне обланде за смањење стреса и лом .... све док је планарна преклапање, полирање и сл неће много фепенд на кружним / правоугаони

су иаар абисхек, Ур уствари далеко од Ур прву изјаву ... и говори опет иста ствар коју сам рекао ... у можда није приметио да сам написао "полирање кристал, шипка за одсецање и друге процесе" ... цоммин да вафел лом ... сиромашних вафел је само неких стотинак микрона дебео ... она може максимално имати оштећења његове решетке ... како може да га паузе?

оштећења решетке или кристалне структуре је добар као сломљен .... силицијума у Фаб лабораторијама мора да буде савршен ..... и полирање, брушење доеснт зависи од облика вафел ..... заобљене ивице је најбољи .... дај ми неке линкове о томе правоугаони вафли су фаббед .... Можда Ур право али сам лука Сен било до сада ................

Да Ресон зашто су округли је због своје лакше силикона на тај начин, и вкаи силиконске форме.

силиконске шипке су израсла из једног кристала материјала процес који се зове ЦЗОЦХРАЛСКИ метод. у овом семе кристал је спуштен у растопљеног материјала и стална ротација се врши. на семе кристал силицијума шипке се формирају, што се десило да се у цилиндричног облика схапе.Тхе шипка одређује комбинацијом тенденцију попречног пресека да преузме полигонални облик због кристалне структуре и утицај површинског напона који подстиче кружни попречни пресек.

Разлог је цзцхралски процес. Ако желите да сазнате више о овом процесу, можете да прочитате ову књигу. Електроника је Боилестад

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back