Зашто нам је потребан СиО2 на Силиконске супстрат за Мицромацхинед микрострип антене?

I

ihamieh

Guest
Хеј момци, нисам сигуран зашто нам је потребна СиО2 на Силиконске супстрат за Мицромацхинед микрострип антене? Ја сам дизајнирао правоугаоног низ антена на подлогу силикон са ваздухом шупљине, али оно што сам видео на више папира који се користи танак слој СиО 2 на врху Си подлоге из неког разлога. Да ли неко зна? Ценим помогне Хвала, Сем

Низ антена са шупљине ваздух јаз је тешко да измишљају. Суспендована структура може да пукне у току процеса нагризања због своје тежине.

Поздрав Иадаввлси Дакле, ми ћемо морати да уклоните диоксида силицијум (СиО2), после полагања закрпе? Само мислим да збуњује ми је да нисам сигуран зашто већина папира који се користи СиО2 на подлогу силикон без коришћења овог слоја у израчунавању (патцх и димензије хранио ИНСЕТ)! Молим вас савет,

Људи не даје све информације истраживачких радова. Они су некако израчунавање дебљине, али га не дају у истраживачки рад. Или они користе симулацију да се то или неки хит и суђење (СиО2 променом дебљине производње у себи). Ако се даје све податке на папиру, било ко може да понове њихов рад.

Поздрав Иадаввлси, Да ли мислите да можемо изоставити СиО2 из производње процеса, ако имамо довољно дебљине Си испод Патцх? Размишљам 250ум дебљине Си под патцх и 250ум ваздуха дупље! Молимо вас савет, Хвала, Сем [куоте = иадаввлси; 886265] Људи не даје све информације истраживачких радова. Они су некако израчунавање дебљине, али га не дају у истраживачки рад. Или они користе симулацију да се то или неки хит и суђење (СиО2 променом дебљине производње у себи). Ако се даје све податке на папиру, било ко да понове свој посао [/ куоте].

Да ли сте истраживачки стипендиста? Који алат користите за пројектовање? Можете ли да објавите снимак екрана вашег дизајна. Да ли постоји неки посебан разлог за коришћење клима шупљине нису СиО2?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back