Зашто образац крене наопако кад ми је фреквенција иде на високо фре

H

h_cet

Guest
Здраво, ја сам симулиране антену и симулације у односу обрасце и експерименталне обрасце. Сам ИНТЕРСТИНГ решење. Ја сам цомфусед. образац крене наопако кад ми је фреквенција иде на високим фрекв. Зашто мој структура образац иду наопако на високом фрек? Ја нисам у стању да разуме .. може ли ми помоћи?

Здраво х_цет, фаза ће варирати у односу на фреквенцију. Фаза јер је варирао ваш образац ће добити тилтед.Басицалли Електрични с антене су дизајнирани применом константну фазну разлику између специфичне елементе антене.

који тип антене .... то је обично штампане антене су фреквенција зависи? ..... у имати да се дефинише широкопојасни прелазак хране за постизање идентичне шаблоне на жељеним фреквенцијама

Здраво, прво да вам се захвалим за ваше вер муцу помаже .... Моја антена је широкопојасна антена .. образац правац антене је цханцхед по фрек који је отишао на високим фрекв. Ја деифнед таласовода побуду. али је створио образац проблем. нажалост ја донт знати како дефинисати транзицију широкопојасни хране. Ако можете показати како да то урадите, ја ћу бити драго. Осим тога, можете дати неке информације које је о екситација које су везане за различите антене за мене? Хвала Вам помаже ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back