Зашто супер извор следбеник наизменичне одговор показује да има пар коњуговано пола?

D

dominoeff

Guest
Хи гуис: Ја сам помоћу супер-извор следбеник да побољша рате.бут убио је узрок мој осцилатион кола мог возача, клима симулација показује супер-извор фоллвер дао коњуговано пола, по мојој анализи, добити две полсес, али не би требало да буде коњуговано половима, би ико могао то објашњава за мене!

То `е тешко да одговорим, јер смо не знам који модел (прецизност / стварност) руке анализе су засноване на. С друге стране, због 100% повратне информације није изненађење да је извор следбеника (симулација у реалном ФЕТ модела) показује комплекс пол пар.

[КУОТЕ = ЛВВ; 882966] То `е тешко да одговорим, јер смо не знам који модел (прецизност / стварност) руке анализе су засноване на. С друге стране, због 100% повратне информације није изненађење да је извор следбеника (симулација у реалном ФЕТ модела) показује комплекс пол пар [/ куоте] Хвала. ЛВВ, извор фоллвер кола је у прилогу, а 2рд слика АЦ симулација резултат са хспице. Ја само користи МОСФЕТ-мали сигнала модел за анализу цирцуит.И може само наћи два реална пола на капији М2 и Воут респективно. Желим знам зашто је сложен, и да је можда разлог узрок мог осцилација кола. Нисам сигуран како се користи теорија повратне информације за анализу овог кола. Хвала.

[КУОТЕ] Ја само могу наћи два реална пола [/ куоте] То је два реална стубова са поједностављеном ФЕТ модела (не рачунајући унутрашње отпоре и терминала индуктивности).. Али, додавање повратне информације претвара у комплекс пол пар. Такође феедфорвард нула се може видети из фазни дијаграм. То је наравно могуће утврдити тачан фактор повратне информације за кола. Али то је мало компликовано, јер је М1 утовар излаз са улазне импедансе заједничке капије појачало.

[КУОТЕ = ФВМ; 883107] То је два реална стубова са поједностављеном ФЕТ модела (не рачунајући унутрашње отпоре и терминала индуктивности). Али, додавање повратне информације претвара у комплекс пол пар. Такође феедфорвард нула се може видети из фазни дијаграм. То је наравно могуће утврдити тачан фактор повратне информације за кола. Али то је мало компликовано, јер је М1 утовар излаз са улазне импедансе заједничке капије појачало [/ куоте] Хвала. ФВМ, ако се добро разумео, то је 100% повратне информације од М1. Ако смо отворили петље на извору М1, коло две фазе амплифер, два уобичајена извор амплифер стаге.Нов повезујемо Воут М1 извора, једнака улазни напон је Вин-Воут, што значи повратне информације фактор је 1. тако да сада две фазе амплифер ради као бафер јединица корист, или извор близак фолловер.Тхе петља добитак је Ав_о / (1 + фАв_о), Ф = 1, а овај израз објашњава зашто 2 прави пола промењен у комплекс пар? Хвала и Поздрав доминоефф

доминоефф, са довољно петље добитак, било која два реална пола могу постати комплексан коњуговано стубова и могу чак прешли на десној половини авиона. У вашем случају, отворени петљу полови су стварни стубови и они постају комплексне због великог добије петље, покушајте скицирање корен локус заплет једноставан две негативне реалне пола отворен петље на повратне јединство добитак да разуме ово.

[КУОТЕ = саро_к_82; 883343] доминоефф, са довољно петље добитак, било која два реална пола могу постати комплексан коњуговано стубова и могу чак прешли на десној половини авиона. У вашем случају, отворени петљу полови су стварни стубови и они постају комплексне због великог добије петље, покушајте скицирање корен локус заплет једноставан две негативне реалне пола отворен петље на повратне јединство добитак да се разуме овај [/ куоте]. Захваљујући саро_к_82, сад знам нешто о томе како се то десити, али ипак постоји нешто збуњују мене. Зашто не могу да нађем ову коришћењем малог сигнала модел ФЕТ За сматра фреквенција није висок терминала индуктивности се занемарује, као ФВМ саид.Бут Мислим да ово не треба да буде разлог зашто сам се погрешно функција преноса.. Хвала и Поздрав доминоефф

[КУОТЕ = доминоефф; 883741] ............................ Али мислим да то не би требало да буде разлог зашто сам се погрешно функција преноса. Хвала и Поздрав доминоефф [/ куоте] У том случају добијате "погрешне функција преноса"? Симулација резултата или исхода теоријских прорачуна? Оно што је заиста проблем? Да разуме зашто су полови комплекса? Једна напомена - када су у питању ац симу: Не смете да слепо веровати АЦ симулација. Чак иу случају нестабилности величине одговор може показати само мало врхунцу. Шта је устанак фазе карактеристичне у БОДЕ дијаграму? Ви треба да се прошири на симулацију вишим фреквенцијама (најмање једне деценије).

[КУОТЕ] али мислим да то не би требало да буде разлог зашто сам се погрешно Преносна функција [/ куоте] Не, како је рекао, добићете комплекс пар пол већ са једноставном ФЕТ модела.. Али ниси приказати обрачунава затворене петље функција преноса, тако да не можемо знати да ли и зашто је то погрешно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back