Зашто је "****" цензурисана?

J

jpanhalt

Guest
Наслов ће се показати као четири звездице. Реч је "врага" са "" уместо "Е." Герундив облик глагола је дозвољено. Зашто није глагол? Џон

Ваљда 'х.ацк' је табу реч, заједно са неким увредљиве речи-на овом форуму. Наравно герундив облик глагола је углавном илегално ствар коју треба урадити. (Ја углавном рекао ...). Тако да се избегне расправу о тим стварима на форуму, мора бити цензурисана.

Боже, ја не мислим да сам икада хаковани нешто илегално. Можда сам поништен гаранцију, али је јефтин и једноставан начин да би добили неке прилично софистициране ствари. Енглески је богат језик. Ми редовно да глаголи именица (на пример, Борк). Чак и речи "ствари" и "јунк" се може користити у профаном смислу. Пре неки дан сам покушао да објави нешто у смислу да би човек мора да х.ацк нешто тиме што је и тако. Није било сугестија за било незаконитог поступања. Када је задржао се појављују као звездице, био сам шокиран. Шта сам ја сугерише да реч је дошао у такве општу употребу, који има и друга значења пао крај пута у електроници и могу се овде игнорисати. Џон

Па ја чак и не знам главни разлог. Само сам предложио хипотезу на основу претпоставке. Ја могу бити погрешно. Ја разумем оно што говорите. Али ја не знам зашто је то тако ...

Треба да буде фиксни, али морам поново ноћу. Жао проблеме.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back