За паљење аутомобила, пролазне заштиту

J

jdhar

Guest
Морам да власт уређај ЕЦУ мог аутомобила +12 В раил. Када ауто је полазна, ја бих замислити да је веома индуктивни, а ови шиљци могу бити потенцијално штетни за регулатора да сам у складу са моћи. У сваком случају, не желим луд напона флуктуација на улаз, па како би требало да филтрирам ових препрека? Сам мислио да ни шант их са зенер (који сам прочитао могу бити лоше), или можда користе неку врсту ЛК филтера?

Хеј, моја аналогна није стварно до спецификације, али ја сам радио на аутомобилима. Напон заиста варирају, али не толико. Ја бих користити крвави велики индуктор у серији, и велики поклопац за касније земљу. Затим у регулатора, претпостављам већина регуслторс су прилично ресилиант када је у питању врх напон (30В +) тако да сам сигуран да ће бити у реду. Иако је, ништа откуцаја експериментисање! користи компаратор скуп до +15 В и +10 В као неку врсту одсецања детектора. Са излазом диск трасистор са капом на терену да СТРЕЧ пулс, онда ЛЕД. Надам се да ово помаже. БуриедЦоде.

Модерна возила нису тако лоше, али било предострожности воулдн т срца. Можете користити ≈ 1мХ ДЦ пригушивач ваздуха (по прилогу слику), 1000μФ (или већи) кондензатор, и зато акумулатор напон је већи од 12В, можете користити ниског напона регулатора напона 12В (слично Л4940-12: [ УРЛ] хттп://ввв.ст.цом/стонлине/боокс/асции/доцс/2141.хтм [/ урл]). поздрав, ИанП

Еверитиме баве пулс, у могу размотрити филтера (Цхоке + кондензатор), чак и одрживи развој у интерфејсу..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back