Зона управљача користите једну антену

A

Abhayesh

Guest
Имам дипол антену за 860-960 МХз користећи фреквенцију. Постоји ли уопште могу да ураде користећи управљање снопа једну антену? Ако моје питање није јасно питајте ме .. Абхаиесх

Фиксна један дипол антена имају само један образац зрачења, нема зрака управљача могуће варијације сигнала извора. Околина се може мењати делује посредно или као директор или рефлектора који може да мења образац зрачења, али се не може рачунати као фиксне антене ситуацији. Ротирање антену је најједноставнији облик снопа управљање и такође ради за једног дипола антене. Де-тунинг Радио импедансу антене такође утичу на образац зрачења као далековод постаје део укупне антене.

Здраво, Само питање: Да ли можете да користите ваш рефлектор са дипол, као мали параболе или Цорнер-рефлектора? БР

Моја антена је цирцулари поларизована антенна.Со Мислим да знате образац ... Можете ли објаснити шта подразумевате помоћу парабола или Цорнер-рфлецтор .... То ће бити корисно ако можете да ми пошаљете неке линкове да прочитате о томе ....

Здраво, Да. Није лако да контролише образац без антене низа принципа! Последња решење је да се дефокусирања дипола-феед иза једног рефлектора као једне параболе ... али нисам сигуран да је најбоље решење. Не знам довољно вашим спецификацијама да вам помогне правилно. Поздрав

Који тип антене је то? То не може бити један дипол ако је кружна поларизована. Управљача сноп се обично претпоставља да је динамичан процес реверзибилан су усмеравању може бити контролисана од стране оператера. Ребуилд један елемент антене са додавањем нових елемената као што су директори или рефлектори није флексибилан начин да усмери сноп.

[Куоте = е Кафеман; 1097937] Који тип антене је то? То не може бити један дипол ако је кружна поларизована. [/ Куоте] Да то је требало да буде моје следеце питање. Стварни антена типа треба да буду правилно дефинисана Даве

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back