ИЦ дизајн Послови у Сингапуру

A

asic_designer

Guest
Поздрав свима, ја сам у потрази за посао у С'поре. сам радио сам за 6 година у дигитални АСИЦ Десигн у Индији. Сада сам овде да се преселио у аццомапни мој муж. Али ја не добијам сваки позив за посао. Може ли ико водич мене? Хвала унапред. Поздрав ИИ

Ја сам не сигуран о ИЦ дизајн посао, чуо сам да постоји веома мало предузећа око 30 тамо, један од мојих пријатеља добила посао тамо недавно у Мецхатроницс, је пратио огласе из локалних новина, ваљда са екс 6ирс не би требало да пронађете проблеме, ја вам предлажемо да контактирате неке консултанте све најбоље

Поздрав Прииа би Вас да нам посао линкови (сајтови) у Сингапуру, если у знам неке. Ја сам такође у потрази за пресељење и искусних у ИЦ дизајн

постоје само 40 + компанија у Сингапуру на тај ИЦ дизајн, без обзира на дигиталне, комбиновано-сигнала, аналогни, РФ и вафел Фаб. типичне радне снаге мање него 1000. Ако сте сузити само да радиш дигитални ИЦ дизајн, то ће бити само 1 / 3 од 40 + фирми могли приступ и типичне величине ИЦ дизајнера у компанија је просек да буде око 10-15. могућности за запослење у овој области је теже наћи. можда ћете желети да испробате већи Инфинеон компаније, као у овом тренутку, чини се да су они само једна у потрази за ИЦ дизајнер.

Здраво може у реците ми како да примените ВЛСИ радних места у Сингапуру. Ја сам овде да ради као РТЛ-дизајн, верификација, ФПГА синтеза

Здраво неко зна компаније који реверзни инжењеринг у Сингапуру? Имам 2 године доживљава као обрнути и симулација инжењер. Ми користимо као наш каденца алата. Ох! ако икад неко не зна шта је реверзни инжењеринг: Ми преводимо стварни распоред чип у шеме и проверите га користите Цаденце симулатору. То је део & Р поделе. Ја ћу апрециате све инпуте од вас момци.

Здраво људи је ту шанса за електронски инжењеринг дипломаца (Фресхерс) да бисте добили посао у Сингапуру ..? ја донт имати радно искуство ... Може ли ико ми поруку на адресу консултанти или њихове ИД е-поште? Тханк милиона евра

покушајте Инфинеон [УРЛ] хттп://ввв.инфинеон-јобс.цом/јобс/листјобс.пхп?Лоцатион=23&ФунцАреа=11 [/ УРЛ]

Здраво, Мислим да Инфинеон деградирала сама од отпуштања целу АМС група које послују у Индији. Сада опет они су ту зграду тима у АМС. То не значи да нешто није у реду са компанијама политике. У сваком случају, ако они настављају да раде као да онда то није безбедна што се тиче сигурности посла тиче, за рад у Инфинеон Хвала Шеик Сарфраз

Мислим да је тржиште превише засићено за ИЦ дизајнер у Сингапуру ... плус много Сингапура свеже ее Градс није могао ни наћи посао ...

Поздрав Прииа, Да ли су у раде у Сингапуру? Ако је тако може у молимо вас за мене?

Зашто донт у покушају МПС, СТ-Ерицссон, Инфинеон, Броадцом, МедиаТек, каденца, Марвелл. Ове мултинационалне корпорације нема дигиталног дизајна у Сингапуру .. У могу пробати њихове одговарајуће ВебПортал да се пријаве за посао .. Најбоље од среће ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back