Ибис моделовање разумевање

A

ankitgarg0312

Guest
Прочитао сам у неким аппнотес да Ибис ВИ криве садржи табеле напона и струје овог напона колону за дизање је втабле = ВЦЦ - Воут је изнад исправна? ако јесте, како се прецизира када Ибис дизање или пуллдовн ће радити (на шта улаз напонским нивоима дизање / Падајући ће бити укључен) ВТ криве су издвојени на којој убио на улазу? ако мноштво промене како ће излаз бити израчуната симулатору? плеасе хелп, ја разбијање главу на разумевању Ибис фајлове ......

[Куоте] Прочитао сам у неким аппнотес да Ибис ВИ криве садржи табеле напона и струје овог напона колону за дизање је втабле = ВЦЦ - Воут је изнад исправна? ако јесте, како се прецизира када Ибис дизање или пуллдовн ће радити (на шта улаз напонским нивоима дизање / Падајући ће бити укључен) [/ куоте] Да, то је тачно. ИБИС датотека садржи информације цхар из ИВ-ВДД до 2 * ВДД. Дакле, за 3.3В уређај, информације ће бити од -3.3 до +6.6 В Вхатс заиста дешава је то да за падајућем кривине искључите коло дизање и симулирају падајућег коло са излазним напонима у распону од-до ВДД 2Вдд и мерење струје. Разлог "втабле = ВЦЦ-Воут" се користи је да дизање и пуллдовн табеле лако упоредити. [Куоте] ВТ криве су издвојени на којој убио на улазу? ако мноштво промене како ће излаз бити израчуната симулатору? [/ Куоте] Да ли је битно оно што поби инпута је - докле год је то довољно брзо! Не видим зашто би требало да бринете о улазном мноштво криве за Вт [куоте] молим помоћ, ја сам разбијање главу на разумевању Ибис фајлове ...... [/ Куоте] Надам се да ово помаже! Успех, Гаурав

Покушавам да разумем у смислу симулатора ... ако примените импулс бафер, он ће имати своју тхрессхолд да ће изнад 2.5В дизање раде и испод Падајући да ће радити. где је ова информација у Ибис? како ће се разумети када Симулатор да укључите / искључите дизање / доле колу? улазни сигнал има замах од 1В или 5в треба да има другачији излаз, како се ствар ствар по узору на Ибис? у вези ВТ криве ако је мој сигнал улаз убио мења онда ЦМОС бафера ће дати другачији одговор за различите слевс .. како се то по узору на Ибис? шта је смисао брзог довољно сигнала? сигнали могу да се крећу од 1МХз до 10ГХЗ, како ће Ибис бафер слевс модела за различите улазне слевс?

у смислу симулатору - И дизање и пуллдовн увек да се користи. Заправо, сви столови су ИВ увек користи. Сваки стандардни симулатор са ИБИС подршке ће то урадити. Тако, на пример, ако постоји много цурења у пуллдовн, тај ефекат ће бити приказан у резултату. У ВТ криве су ту само за једну симулацију (и само један улаз). Међутим, ако у дају другачију гомилу уноса, симулатор беабле треба да обради и да дају релативно тачне резултате полукружно користећи ИВ табеле. Дакле, на неки начин и ИВ Вт табеле међусобно допуњују.

Гаурав хвала за одговор, имам Ибис модел, ако примените 1В пулс сам добија 3В импулс на излазу и ако сам 0.5В примене импулсног улаза не добијем никакву пулс на излазу. као ВИ криве су ВРТ излазни чвор напон, како се улазни напон контролише Овакво понашање бафер. где је ова информација била присутна у Ибис моделима?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back