Идеја за повезивање ФПГА на магистрале података

D

djnik1362

Guest
Здраво Имам 8-битни магистрале података који повезују неколико бафери и бравицу да АВР мицроцонтрллер. Желим да се повеже ФПГА на аутобус тако да могу да комуницирају са ФПГА. Ја одлучите да користите 8-битни латцх да нахрани магистрале података на ФПГА као улаз и 8-битни бафер да се подаци из ФПГА и послати на магистрале података. Могао сам да користим "Иноут" структура ФПГА, али ја више волим користећи горњу структуру. Претпостављам да имају 5 софтвер блок ФПГА да су 8-битни излаз који мора да храни на аутобус. Да повежем О15-О13 адреса аутобусом до ФПГА, тако да могу да бирају 8 блок од ФПГА. Ја користим 8к1 8-битни МУКС ФПГА да је са А15-А13 сигнала и сигнала РД бирају блокови излаз за повезивање на аутобус. Ја одлучите да креирате 3 блока софтвер који има 8-битну улаза из магистрале података. Моја идеја је да се користи ДЕМУКС на ФПГА и 3 8-битни Д-ФФ за сваки блок који са "поседге" од ВР сигнала резу-до магистрале података на одговарајући Д-ФФ. Ја напишем код у Верилог и симулирају ове структуре са Ксилин ИСЕ 9.1 и то исправно. Ми је потребно ваше идеје да ако је ова конфигурација функционише у пракси. Хвала на подршци.

Звучи обећавајуће до сада. Зашто не можете једноставно покушате - или користи симулатор?

[Куоте = ФВМ] Звучи обећавајуће до сада. Зашто не можете једноставно покушате - или користи симулатор [/ куоте] Зато што је наша ПЦБ-а је врло компликован и немамо довољно времена. Ја симулира ово са Ксилинк ИСЕ и посао, али ми треба нека практична идеја које потврђују мој дизајн. Шта је ваша идеја о повезивању ФПГА на магистрале података без поштовања за мој дизајн? Хвала на подршци.

Можете да се повежете на било ФПГА АУТОБУС, без потребе да бафер. То поједностављује дизајн и олакшавају да се промене у будућности. Давно, имали смо одбор са 2 ТИ ДСП, и 2. Моторола Повер ПЦ процесора, заједно са 2 меморијски блокови, користили смо велики ФПГА да их повеже заједно и понашају се као заједничка меморија за све јединице. Било је тешко постићи, али га правилно радио. Срдачан поздрав, / Фархад

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back