Избор између ОГЛАСИ, ХФСС и Цаденце Виртуозне / Елдо / извођач за пројектовање ВЦО

• Thread starter master_picengineer
  • Start date
M

master_picengineer

Guest
Здраво свима, Молим вас цоуд телефон неко ми шта је алат ОГЛАСИ расправља овде [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=147869 # 935414 [/ урл] Хвала

то је кхоули Агилент Напредни дизајн система

У овај пост, мало туторијале у вези дизајна ВЦО се расправља. Погледајте упутство Уплоадед би дечака. Он је појаснио како се креирање нелинеарних модела варацтор и користити да бисте ВЦО. Свако користи ОГЛАСИ у пројектовању и алат користи је Осцитест. То је оно што ја разумем у то тут.

Шта је своје предности и мана, ако га упоредимо са Ансфт ХФСС В9 или В10?

Ансофт ХФСС је само 3Д ЕМ симулатор, али УСХ је комплетан дизајн пакет из кола симулацију распореда на 2.5 Д Ем симулација у може да се упореди ансофт дизајнер на огласе, али сигурно ОГЛАСИ моћнији кхоули

Предност и недостаци зависи од апликације. Шта желите да дизајн?

У ствари сам збуњујуће при избору између ОГЛАСИ, ХФСС и Цаденце Виртуозне / Елдо / извођач за пројектовање ВЦО и ПЛЛ следећег.

ХФСС је 3Д ем симулатор за пасивне уређаје само огласе и ансофт дизајнер најбоље одбор на нивоу РФ кола Виртуосе, ЕЛДО за РФИЦ на ЦМОС и тако даље Кхоули

Хвала Господине, Ваш одговор цонфимс да сам такед ригтх алата.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back