Измена програмер

I

izua

Guest
Поздрав свима! Направио сам програматор за ПИЦ, са овог сајта: [урл] хттп://ввв.јансон-софт.де/пиц/пиц.хтм [/ урл]. Чини се ок за 12Ц508 модела, чак и писао и тестирао их, али новијих модела, као 12Ф675 не желе да буду написани на све. Тражили сам аутор, а он љубазно ми је рекао напона добили од луке не може бити довољно. Такође сам покушао ово програмер, након његовог савета, на 3 друге кутије, и чудно довољно, на једној од њих је радио (али то није мој). Ја мислим на модифинг овог уређаја, додајући транзистора за сваки порт, транзистора који ће бити вођен од стране екстерног напајања, уземљења и порт са земљом напајање. Да ли је ово право? Да ли је неко урадио нешто овако? Шта да радим? Савети и трикови? Сада, чипови имају интерни осцилатор од 4Мхз, а већина од њих раде и до 20МХз. Ако ћу се ниже фреквенције транзистора, да ли мислите чип ће се бринути да ли је програмиран спорије? [Ја не брига да ли ћу чекати дуже:)] шта напона треба да тачно снабдевања, не знам на шта напона серијски порт ради. Да ли постоји аницханце штетних луке? хвала,-изуа

Није могао да достигне тај сајт. Сам изградио један из [урл] ввв.ОсхонСофт.цом [/ урл], њен паралелни порт типа и ХВ ради фино од тада. Може да већину програма 12Ф, 16Ф и 18ф серија ПИЦ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back