Израда Дигитални мултиметар

N

nicko-391

Guest
Желим да се изгради мултиметар који може да мери, В., И., Р., Ц етц.И надају да користе ПИЦ-а, АДЦ ... Али ја сам НТ јасну идеју о томе како је струја мери, како се одржавају ауторангес .. Молим Вас, дајте ми неке идеје, упутства да уради овај пројекат.

Тренутни се може мерити са шант ресистер, а за ауторанге можете да користите аналогни прекидачи од високог нивоа на ниском нивоу

може у објаснити како да спроведе истраживање мердевине за ауто опсег?

[Куоте = Ницко-391, 842226] Желим да изграде мултиметар који може да мери, В., И., Р., Ц етц.И надају да користе ПИЦ-а, АДЦ ... Али ја сам НТ јасну идеју о томе како је струја мери, како одржавати ауторангес .. Молим Вас, дајте ми неке идеје, смернице Да бисте то урадили пројекат [/ куоте] То се зове Суперпробе и то није дигитални мултиметар (логика Пулсер, учесталост бројач, волтметар, капацитивност метар, генератори сигнала и серијски АСЦИИ излазних података), али је. ће вам дати неку идеју ... Цхецк ит оут: хттп://ввв.бенривес.цом/јоурнал/3632205 и Ц изворни код: хттп://ввв.бенривес.цом/бин/суперпробе/суперпробе.зип

Проверите Овај чип и лист са подацима, то можете учинити инспирацију о вашем пројекту ЊУ9210ЦФ подацима [урл = "хттп://ввв.датасхеетцаталог.цом/датасхеетс_пдф/Н/Ј/У/9/ЊУ9210ЦФ.схтмл"] Имам на лагеру али никад нисам играо са, доста о мултиметар на тржишту имају овај чип унутра.

Сам га цхекед оут.Ит тужбу за мој пројецт.Хов могу да купим овај ИЦ? То није у е-баи.И цоуднт нашли дистрибутера.

Још један добар један овде "мега метар": хттп://мемберс.схав.ца/Ботгоодиес2/МегаМетер/МегаМетер.хтм

[КУОТЕ] Како могу да купим овај ИЦ? То није у е-баи.И цоуднт нашли Дистрибутер [/ куоте]. Провери на [УРЛ = хттп://семицон.њр.цо.јп/њр/хп/продуцтЦатегориСеарцхЕкец.до?_цатегориИд=14&_лоцале=ен] Производи Листа [полупроводника избор вођице [Нови Јапану радио]] [/ урл] и ако се сећам, можете да питате за узорак. и имају дистрибутер света: лол:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back