Израда музичке инструменте преко електронике

J

jamiewoody

Guest
Здраво, моје име је Џејми, ја сам нова овде. у овом тренутку, ја учим, више на нивоу почетника у вези електронике. Ја сам музичар, и уживам што електронским музичким инструментима као хоби. Све је почело пре око годину дана, када сам кола савијене електронску тастатуру. Ја сам још неколико тих, и сада сам бреадбоардинг као луд, тако да напон контролисаним осцилатора (ВЦО) из 555, 556, ЦМОС, итд и остале компоненте. Направио сам неколико украсима од изашао тона МИМС "генератора (званог" АТАРИ панк конзола "), и други. Ја сам увек траже да задовоље друге који уживају прављење музичких инструмената преко електронике, тако да слободно АМ мене. мој следећи пројекти, желим да буде секвенцер и електронску тастатуру ... али прво желим да науче основне напона контролисаним филтером (вцф).

Здраво еверионе.И сам нов хере.И НИКАДА нису послали исто толико на форуму као што сам овде! Она се осећа лепо да деле и добити подршку и, наравно, константан проток лепе речи се осећа тако добро!

Гоогле је [урл = хттп://ввв.натионал.цом/натионаледге/јун06/артицле.хтмл] Пиезокерамичка филтера [/ урл] [урл = хттп://приорартдатабасе.цом/ИПЦОМ/000005848] НАПОН КОНТРОЛИСАНОГ ФИЛТЕРА [/ урл]

Здраво Ја сам нови. Енергетске електронике рок ... али безвезе, ако у имати проблема .... Живели

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back