Имам Ел ЛД-1 Пенцилбок логика Дизајн Тренер ЗА ПРОДАЈУ малопродајна цена $ 155.00

L

Lotung352

Guest
Здраво, ја сам 20 година ЕЛЕКТРОНИКА Буфф и имам ПРОДАЈА МОЈЕ електронике ставке због тога што сам у покрету. Имам ПЕНЦИЛБОКС ЛОГИКА ДИЗАЈН тренер ДА продаје по $ 155.00 и ја ћу узети $ 50.00 + $ 10.00 Достава за је послао ПРИОРИТЕТ маил, МСГ ме ако сам заинтересована или да га поставите на еБаи-у МОЖЕШ БУИИТНОВ ако желите. Лет Ме Кнов, хвала! [ИМГ] хттп://и54.тинипиц.цом/2лв4в80.јпг [/ ИМГ] Направите ефикасну употребу драгоцено кола лабораторијске време, као што су сатови, прекидачи и светла су сталне делови ЛД-1 студентима да изграде само оне кола која директно се односе на одређени експеримент ниске цене ЛД-1 Пенцилбок логика Тренер дозвољава студентима дигиталне електронике да би ефикасно коришћење лабораторија драгоцено време. Кола, као што су сатови, прекидачи и светла су сталне делови ЛД-1 и не морају бити стално изграђен. Студентима да изграде само оне кола које се директно односе на одређени експеримент. Све што је потребно да пројектује и експериментишу са логиком коло је укључен у Пенцилбок. Енергијом се напаја било фоир 1.5в батерије или опционо адаптер наизменичне струје. ЛД-1 налази се у тешком калупу пластичних торбица за ношење са интегралним шаркама покрије што гомиле згодно за складиштење. Све што је потребно да пројектује и експериментишу са логиком коло је укључен у Пенцилбок

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back