Имам 8000 ВАЦ @ 35 КХз да ја требам да куцам доле до 60 Хз

B

Brookmiester

Guest
Радим на Тесли инспирисан пројекат и мој излаз је 8000 ВАЦ и у комшилуку од 20 ампера. Ја могу да одем у АЦ ово ако ја могу да схватим како да уклоните 35 кХз и завршавају са комуналним 60 Хз. Или ја да га исправи у ДЦ, али онда сам у основи имају исти проблем како да га Уситнити у 60 Хз. Имам неке машинске вештине и ја сам скоро спреман да изгради Ротари контактора са електричним мотором, иако сам стварно сам у нади за још елегантније решење. Као што сам Сврати веб за компоненте, једном сам се на овом нивоу волти и ампера се ствари одвијају по цени леп полован ауто ... Хвала пуно унапред за било какву помоћ можете ми дати на овој, Броокмиестер

Тесла инспирисао. Ја верујем у то. Молимо Вас да потврдите, ти си за производњу 160 кВ? 8000 В к 20? То је довољно за напајање 160 домова. Таласних облика већи од 11 кВ врхунац. Не знам о компонентама које преживели. Можда исправи своју наизменичну 35 К на начин наизменично на 60 Хз. 146 импулса позитивно, негативно 146 импулса. Кројач импулса амплитуде да личи на синусни талас. Више фазе могу бити потребне до ... На корак је до 120 ВАЦ морате велики трансформатор. Или два трансформатора. Велики као фрижидер. Баш као и електричне компаније користи. Можда пронађете електричне компанија је спремна да купи сок од вас. Они су могли да вам кажем шта напона, и где, итд, они би вас кука до њиховог преношења линија.

Здраво, хвала на одговору! Да, ако све иде добро то ће бити 160 кВ. Иако сам мислио на линији око 10.000 вати по кући. После Тесле магију изгледа тако далеко као да сам толико снаге. Ја свакако имати 8000 волти, али ће бити тешко да оценимо прави појацала док сам га фида куће или такви. Нисам јасан ваш коментар "таласних облика преко 11 кВ врх". Након што сам до 60 Хз био сам планирање на трафо, али "као велики фрижидер" може ставити пригушивач на мој буџет.

Ако заиста имате 160кВ из неког извора или покретач и из неког разлога користите Теслиног калема за производњу 8кВ на 20 ампера АЦ (35кХз) - то је релативно равно напред инжењеринг вежба за рецтифии АЦ и затим користите мрежу цоммутатед Инвертер (СЦР-базиран) да храни власт у мрежу (3 фазе). Ово се рутински врши на власти до 1мВ к 1000 појачала. Моја фирма је дизајнирао велики број мањих типова (27кВ најмања), поздрав, Орсона корпе.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back