Инсталирај. Катран ГЗ Примена у Линуку

K

kandy2015

Guest
Здраво момци, ја сам нови у линук и ја користим Линук Минт 9. Ја сам труинг да инсталирате Иахоо Мессенгер и Адобе Фласх и они као долазе катран ГЗ.. Како да добијем ово право? Хвала унапред.

Само покушајте Распакујте програм тар-квф ******. тар.гз

ФЛВ Плаиер је бесплатан Фласх медиа плејер за Виндовс. ФЛВ плејер може да репродукује и преузимати датотеке директно са Интернета, или било који уређај за складиштење. Са својим једноставним и лаган дизајн, можете да гледате све видео записе без сметњи у грешку и невоље без окружењу.

Распакујте фајл тар.гз и изгледа за текст фајл који се зове као што су инсталације или подешавања. Већина програма обезбеђују текстуални фајл са упутствима за инсталацију. А можда ваше Ковница Линук има пакет за Фласх Плаиер. Потражите пакет као што је фласхплугин-нонфрее

Видео сам Адобе Фласх у Линукс као јединствене библиотеке фајл (тако.). Оно што се мора урадити је да извуче датотеке 'тар.гз.' Од стране 'тар-квзф филе.тар.гз' и место блиц датотеку библиотеке у претраживачима (Мозилла / Фирефок) плуг-ин, библиотеци фасцикли. То је било довољно да се блиц ради са Мозилла варијанте.

[КУОТЕ = лоуиснеллс; 796152] Ја сам видела Адобе Фласх у Линукс као јединствене библиотеке фајл (тако.). Оно што се мора урадити је да извуче датотеке 'тар.гз.' Од стране 'тар-квзф филе.тар.гз' и место блиц датотеку библиотеке у претраживачима (Мозилла / Фирефок) плуг-ин, библиотеци фасцикли. То је било довољно да се блиц ради са Мозилла варијантама [/ куоте] Радне. = Тачан. Ви треба само да инсталирате ствари на тај начин, ако пакет менаџер своје дистрибуције нема пакет. Исправан начин да то урадите у Ковница би био да прво осигурали да склони кеш су ажурни, тако да добијете најновију верзију. [Цоде] апт-цацхе Упдате [/ цоде] Затим [цоде] апт-гет инсталл фласхплугин-нонфрее [/ цоде]

[КУОТЕ = канди2015; 794150] Здраво момци, ја сам нов у линук и ја користим Линук Минт 9. Ја сам труинг да инсталирате Иахоо Мессенгер и Адобе Фласх и они као долазе катран ГЗ.. Како да добијем ово право? Хвала унапред [/ куоте]. Не можете да инсталирате Иахоо Мессагер у Линуку, ако желите да га инсталирате морате користити вина .... Али мислим да можете да користите Пидгин за ћаскање Можете инсталирати Адобе Фласх. треба наћи неке софтвере Које формате филе.деб. филе.тар.гз.. : Желите да га инсталирате морате да отпакује. сада, користите Линук Минт 9 која је веома једноставна, не треба да користе команду Друге методе: тар кзф тарге-Ц филе.тар.гз да унцпмпресс .. сада можете инсталирати Забавите се!

Уопште није тачно. Иахоо Мессенгер је матерњи Линук верзију.

Ако не желите да користите алатке у командној линији можете отићи за МЦ (Миднигхт Цоммандер). То ће вам помоћи да се избегне алата командне линије.

Могло би се, али свако ко не воли коришћењем командне линије би требало да се врати на Виндовс или неки други оперативни систем дизајниран за морони.

[КУОТЕ = канди2015; 794150] Здраво момци, ја сам нов у линук и ја користим Линук Минт 9. Ја сам труинг да инсталирате Иахоо Мессенгер и Адобе Фласх и они као долазе катран ГЗ.. Како да добијем ово право? Хвала унапред [/ куоте]. Погледајте форумима Линук дистрибуцијама као што је Убунту, Федора ... можете наћи иста питања постоји са одговорима.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back