Информације о члану тајминг (СТА)? Приметиме

M

manivannanrm

Guest
После извештавања време. Слацк и искривити су две ствари да проверите? За искривити је 200пс је циљ да ацхеиве (нисам сигуран) Али, за шта је беспосленост подношљивог вредност? Како да одлучи Затишје вредност је подношљив? Подешавање времена кршење доводи до "смањења учесталости" шта АБТ држите време кршења (шта доводи до проблема?) Хвала унапред (ако питање није јасно молимо Вас да кажем да Иар)

у није прецизирао свој сат фрек. Мислим да вам је искривити ок.Ас колико Затишје тиче, пожељно је да има мали позитиван поправе ситуацију, али покушајте да избегнете негативан поправе ситуацију. у случају повреде чекања, времена задржавања тј зависи од најбрже путање (путања која узима најмање времена да се пропагира у логици). тако да ако постоји кршење држите средство, ваш сигнал не може да пропагира ни најмање путању временску логику. ово учиниће Ваш неспособним за дизајн усе.ит директно утиче на релиаблити на чипу. ако у имати било који више упит у питању тајминг, молимо Вас да прочитате ударним корисника основе упутство централном и моделовање усергуиде које сам доле у ​​прилогу. тиче навиен

Хвала Нав_влси ...... Њен хелпфулл за мене ............... [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Аддед након 8 минута: [/ цолор] [/ сизе] Моја фреквенција је 250МХз цл .... како искривити зависи цлк фреквенцији? Да ли време за подешавање, холдтиме и Затишје утиче на фуцтионалити? (Јесте да утиче само фрекуеци и поузданост). У Поменуо сам слацк-не би требало да буде јер ће то утицати сетуптиме.вхи смо с не смета АБТ + много Слацк вредност. [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Аддед након 17 минута: [/ цолор] [/ сизе] ТАКОЂЕ МОЖЕ НЕКО САВ ШТА ЈЕ ИЗЛАЗ формату датотеке ПТ?

Р ми није забринут због позитивног беспосленост као да подаци долазе раније него што се очекивало неће представљати проблем ... али ако подаци потичу касно него што се очекивало може створити много проблема .... хвала. Прасад

С али ако подаци потичу врло рано (држите кршења времену). Шта ће бити ефекат на фуцтионалити и поузданост?

ако се подаци долази веома рано, пре сат. то значи Ур подаци постаје стабилна пре доласка импулса такта, тако да неће бити никакве подешавање виолатионс.алсо је ово довести до позитивног Слацк маргине. веома висок позитиван Затишје маржа је директна импликација да ваш даље повећати фрек такта. његова боља пракса да имају позитиван поправе ситуацију око 1000 пс у дизајну.

нав_влси, тхатс веома добро објашњење ... хвала, Прасад

Подешавање времена води супротно смањење фреквенције?

[Куоте = нав_влси] У није прецизирао свој сат фрек. Мислим да вам је искривити ок.Ас колико Затишје тиче, пожељно је да има мали позитиван поправе ситуацију, али покушајте да избегнете негативан поправе ситуацију. у случају повреде чекања, времена задржавања тј зависи од најбрже путање (путања која узима најмање времена да се пропагира у логици). тако да ако постоји кршење држите средство, ваш сигнал не може да пропагира ни најмање путању временску логику. ово учиниће Ваш неспособним за дизајн усе.ит директно утиче на релиаблити на чипу. ако у имати било који више упит у питању тајминг, молимо Вас да прочитате ударним корисника основе упутство централном и моделовање усергуиде које сам доле у ​​прилогу. тиче навиен [/ куоте] Је ли ово из продато?

[Куоте] ако подаци потичу врло рано, пре сат. то значи Ур подаци постаје стабилна пре доласка импулса такта, тако да неће бити никакве подешавање виолатионс.алсо је ово довести до позитивног Слацк маргине. веома висок позитиван Затишје маржа је директна импликација да ваш даље повећати фрек такта. његова боља пракса да имају позитиван поправе ситуацију око 1000 пс у дизајну [/ куоте]. нав_влси Поштовани, можете споменути 1000пс као позитиван сат, да ли и даље верујемо у оваквим чиповима високих учестаности, то је заиста манагабле?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back