Исис проблема доделити пакет

Y

yassin.kraouch

Guest
Да ли сте идеју о овом проблему: кад сам додељује изаберите ставку Додели пакет за компоненту ПИН ассигнемент није сачуван. погледајте у прилогу

Шта је име уређаја који се мења, то је довело, али оно што је компонента име? Да ли је има пакет или сте додавањем новог? Када притисните Додели пакет не видите дијалог који тражи да сачувате пакет за библиотеку? Александар

уређај је водио, она нема пакета и додам нову постоје у либрараи, ни када сам притисните Додели сам пакет није видео дијалог, [цолор = "сребро"] [сизе = 1] --- ------- Пост додат у 15:52 ---------- Претходни пост је био у 15:51 ----------[/ сизе] [/ цолор] [УРЛ = хттп://имагес.електрода.нет/94_1306680591.пнг] [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/94_1306680591_тхумб.пнг [/ ИМГ] [/ УРЛ]

Хеј Да ли се на овај дијалог? Да ли је десним кликом на компоненту на ему и избором Пацкагинг Тоол? У том случају добијам сачувај дијалог када сам притисните Додели пакета, ја не знам зашто не добијете дијалогу. Александар

Да, то је десним кликом на схематиц и одабрати Пацкагинг Тоол, ја не знам проблем: (

Добијем овај дијалог [аттацх = ЦОНФИГ] 56697 [/ аттацх] Александар

Да нисам овај дијалог, како сте написали и К (на "" цоломн), она се кликом на десни тастер миша паралелно са и К тастер са тастатуре?

Можете да пишете писмо у колони или изаберите поље у колони, а затим кликните на десној страни слике преко било ПИН да доделите број писмо изабрани оквир

стварно не знам порекло проблема: ((

Покушајте алтернатива, користи се уређај и створити нови уређај са пакетом

Тако да притисните Додели пакета и екран нестаје? И пакет још увек не постоји када користите компонента? Немам појма шта није у реду.

Да када сам притисните Додели пакета екрану нестаје, и пакет постоје, али нису додељени ПИН, на пример, у мом дизајну А1 није додељена и А2 није додељена к

Ово је акацтли мој проблем [УРЛ = хттп://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=тбО7дП23МпИ] ИоуТубе - Проблем Протеуса Пацкагинг Тоол [/ УРЛ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back