Каденца (ИЦ5141) упозорења и грешке

M

Maged1

Guest
Здраво свима, Да бисте инсталирали Цаденце на мој Федора 11, Пратио сам упутства из ове теме: [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=297992 [/ урл] [урл]: хттп:/ / ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=213946 [[/ урл] [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/фтопиц319248.хтмл [/ урл] На крају, могао сам да води Цаденце, али је дао ових упозорења и грешке: [имг] хттп://и46.тинипиц.цом/33ди23р.пнг [/ имг] онда ... [ИМГ] хттп://и45.тинипиц.цом/10зв9ке.пнг [/ имг] То се зауставља и ништа се не дешава! Може ли ико помоћи? Срдачан поздрав, Магед Елансари: [сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 2 сата и 10 минута: [/ цолор] [/ сизе] сам направио директоријум под називом "цдба" на путу приказан у поруци упозорења упозорења постала : [имг] хттп://и45.тинипиц.цом/еи81у0.пнг [/ имг] Ако имате било каквих информација о решавању тога ће бити цењена.

до ... Нико не суочава са сличним проблемом?

Ја решио проблем ... Инсталирао сам Цаденце са роот дозволама без тцсх инсталиран на Федора! па, ја сам уклонио старе ритам подешавање, инсталиран тсцх и почео инсталацију са цсх команда. На крају, Цаденце радио!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back