Како даље када је пост-распоред СТА у ПТ је до повреде?

H

hgby2209

Guest
Како даље када је пост-распоред СТА у ПТ је до повреде? Следи наше садашње решење: Иди ДЦ уради бацк коментарисати СДФ, пдеф, и сет_лоад, сет_ресистанце -> стварање "Цустом-Жица-Лоад-модел" -> временска анализа (СТА) -> Да ли реоптимизе користећи "реоптимизе_десигн "команда -> листа веза и СДЦ назад на АПР Ако идите на ток зашто треба да уради Приметиме СТА? Једносмерне струје могу да ураде СТА, превише. И у овом протоку ПТ никада проћи нека инфо. у ДЦ да реоптимизе! Да ли неко има било који предлог?

ПТ је потпише алат за ста, али и СДФ датотеку из Пт може да се користи да доведе у везу анналсис времена за ДЦ.

Да ли је то због тога што ПТ је прецизније и брже него ДЦ? Ја обично користе ПТ када сам анализу тајминга из П & Р-а да пре слања листа веза за П & Р-, ја не мислим да је неопходно да се уради ПТ у сваком случају.

можете поправити повреде у пласману корак, додајући неке чвршће време ограничења, ја донт мислити једносмерне струје ће много помоћи

ПТ је ефикаснији и прецизнији од једносмерне струје

Зависе од вашег маргини ... ако мали, онда сам веровао ПНР алат способан да рукује ... као што је промена флоорплан, корисне искривити ... ако велики, онда можете да покушате да урадите технику унапред састави као што су оверцонстраинт, нанесите критични опсег, користећи ДВ & разгруписати, ДВ, користећи једносмерне струје ултра-компилација, онемогућите низак ћелија вожње ... ако и даље не може да реши, онда покушајте дизајн промене архитектуре. Надам се да ово помоћи

потребно је да пажљиво проверите повреде, уколико почетну и крајњу тачку су у истом сат домену, и они су веома близу, и нема превелик транзиције повреде на путу мислим да можда ћете морати вратити у једносмерну да уради више напора. ПТ је знак-офф-алат, и може читати СПЕФ за кашњење прорачуна. он није могао да реплцаце по ДЦ.

Може ли ико реците ми, ако покренете пост-распоред СТА у ПТ и добили неке прекршаје, а онда како да га поправите, осим једносмерне струје?

Прво, требало би да проверите повреде, да видим зашто кршења појављују? Можда распоред алата није комплетна поправити сва кршења тајминг, тако да је потребно распоред алата то. Друго, проверите скрипту, да ли правилно скрипта? И то је у складу са скрипте за распоред алата, ако скрипта није исто, кршења изглед нису чудност. Ако ова два су тачна, у нормалним случају, не треба да види повреде. [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 8 минута: [/ цолор] [/ сизе] Ја мислим да не могу да користе рисинг_едге или фаллинг_едге време типа описао комбинационих логике. У Патхмилл, нашао сам само ако дефинисати чвор сат као соурце_ноде, либ фајл ће користити негативе_унате за описао инвтер, ако се дефинишу као такт, ће користити ккк_едге за описао инвертора. Али како да се инвертује описао не би требало да зависи од дефинисања улазних чворова, тако да сам тако збуњена.

пт имају више команде, од ДЦ не може да уради, ПТ и ДЦ користе исту тајминг анализатор мотор

Прво, потребно је проверити ограничење исправне или не. онда, реприза СТА, ако повреда не може бити даље уклонити, морате да проверите свој дизајн.

Мислим да радим више напора у АПР може да реши већину повреда у СТА, можете повећати сетуп / чекање маргина време проверити у Астро. ако ограничење имају грешку, можете такође наћи у АПР фази и фиксирати га.

Мислим да је ПТ је ефикасније и брже него ДЦ и највише прекршаја у пост СТА могу да се фиксирају са П & Р-алат.

ако унапред распоред Ста повреда, можда може бити фиксна током П & Р, ако је после распоред Ста повреде, мора анализе да га поправи.

По мом мишљењу, требало би покренути П & Г са закашњењем информације поново.

Здраво, Прво, вожњу мотора ДЦ и ПТ није исти и ПЦ тајминг анализа мотор је снажнији, алтхогх принцип унутар може ова два алата бити исти. У дубокој под-микро дизајн, као што је 0.13 процес, ДЦ је није најбољи избор Морате да употреби физичку компајлера, али. И даље можете користити за ПТ уради СТА. ПТ је сигнофф алатка, она коју желите да тапеоут ваше чип, морате да га користите. Друго, ако сте добили повреде у ПТ. Пре свега, проверите ограницава да ли сте добили исправан ограничења (Углавном десило). Затим, можете да промените П & Р ако зазора није превише (

Како могу да реоптимизатион дизајн у ДЦ? 1. Ако је коришћење реоптимизатион дизајн команда је ПДЕФ (капије информације о локацији) потребно? могу да урадим без ПДЕФ? 2. После реоптимзатион, добили смо новог листа веза. Могу гледати ову листа веза да ЕКО проток на основу старог резултат? Ако постоје велика количина модификација, Астро могу не могу да га рукује? 3. или Астро узети нову листа веза да П & Р од самог почетка. Ако је тако, листа веза је оптимизован на основу старог бацк-коментарима података. Да ли је то корисно са новим Астро ради? 4.. Могу ли да користим ДЦ генерисати нову листа веза са ажурираним ограничење, у таквој ситуацији. Хвала пуно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back