Како да видим АТмега8 АДЦ резултате на рачунар?

Z

zohaib

Guest
Поздрав свима! Желим да видим АТмега8 АДЦ резултат на мом рачунару Ја сам помоћу Басцом АВР терминал емулатор приказивање следећи код год да буде одштампано € øкøкøкø € к може неко да ми помогне

Покушајте да користите РеалТерм од: [урл] хттп://реалтерм.соурцефорге.нет/ [/ урл] Дон заборавите да га подесите за исправан брзину преноса, луке, итд.

[Куоте = зохаиб] Поздрав свима! Желим да видим АТмега8 АДЦ резултат на мом рачунару Ја сам помоћу Басцом АВР терминал емулатор приказивање следећи код год да буде одштампано € øкøкøкø € к може неко да ми помогне [/ куоте] месец дана пре сам пробао такав посао, али никада нисам добио одговор онда сам покушао да користи аотхер софтвера као што су аспман да заиста моћан и видим све податке шаљу на рачунар исти не ради у терминал емулатор за Басцом покушате да користите аспман! И треба додати ово што сам написао програм у вб.нет и сам добио исте податке као што сам добио од аспман, са укупно екуалент условима сам само добила погрешне податке о терминал емулатор

Да ли сте сигурни да вредности које шаљете бити приказани као АСЦИИ и да брзину преноса од МЦУ и ПЦ правилно подешавање. Излаз примате Чини ми се као типичан брзина преноса проблема. Цхеерс убица

проблем са осигурачима бита, по дефаулт такта микроконтролера атмега су 1МХз. Дакле, у та брзина треба да изаберете брзину преноса у којем је грешка мања је око 2% и да користе исту брзину преноса у ХиперТерминал, а затим ће све функционисати. Ако желите да сазнате више, пролазе кроз ове везе [урл] хттп://бооксбибибин.14.форумер.цом/виевтопиц.пхп?т=106 [/ урл] серијски порт интерфејс АВР [урл] хттп://бооксбибибин .14.форумер.цом/виевтопиц.пхп т = 119 [/ урл]? Бибин Џон [урл] ввв.бибињохн.тк [/ урл]

другари то је бит осигурача проблема терминал емулатор ради апсолутно у реду сада, захваљујући

осигурач битни и конфигурација треба посветити више пажње пред проверу другог особља.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back