Како да га функција ..

C

chat

Guest
Како конвертовати 2 овог програма у функцији позива .....? [ЦОДЕ] за ј 7 доунто 0 петље а7_парсе (Ј): = ПарсеФиналМт (Нев_с1) Нев_с1: = Нев_с1-1; крај петље, где а7_парсе је променљива СТД_ЛОГИЦ_ВЕЦТОР (7 доунто 0); и ПарсеФиналМт је у СТД_ЛОГИЦ_ВЕЦТОР ( 335 ДОВНТО 0) и Нев_с1 је променљива типа цео број. [/ Цоде]

иоу цант га претворите у функцију, зато што би требало да се врати 2 ствари. Функције могу вратити једино 1 вредност. Вероватно желите да користите поступак [цолор = "сребро".] [Сизе = 1 ]---------- Пост додат у 10:44 ---------- Претходни пост је био у 10:37 ----------[/ сизе] [/ цолор] Изволи: [цоде до_сометхинг] поступак (ПарсеФиналМт: у СТД_ЛОГИЦ_ВЕЦТОР (335 ДОВНТО 0); променљива а7_парсе: стд_логиц (7 доунто 0 ), променљива Нев_с1: ИНОУТ цео број) за ј почињу у 7 доунто 0 петље а7_парсе (Ј): = ПарсеФиналМт (Нев_с1) Нев_с1: = Нев_с1-1; крај петље енд поступак до_сометхинг; [/ цоде]

као што сам није бавио поступцима у овом тренутку може у молимо вас да напишете код користећи поступке за које је извршни ...?

не не сам мислио може у написати исправан код за то ...?

га позовете као функцију. То треба да се зове унутар процеса.

који су 2 ствари у имати поменуо да се зове? [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 14:30 ---------- Претходни пост је био у 14:29 ----------[/ сизе] [/ цолор] може у молимо вас да се сложеније ...?

процеси покренути унутар ентитета, они нису позвани. Функције и процедуре су зову унутар процеса. [Цоде] тхис_ис_а_процесс: Процес почиње до_сометхинг (ПарсеФиналМт => ПарсеФиналМт, - позовите а7_парсе процедуру => а7_парсе, Нев_с1 => Нев_с1,) чекати; - чека у једном тренутку није добра идеја. крају процеса; [/ цоде]

Ја сам збуњен ... ја донт схватити нитхинг [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 14:37 ---------- Претходни пост је био у 14:34 - ---------[/ сизе] [/ цолор] Прво Ур говори да функција не може да се користи ... и како процедуре раде .. Шта је до_сометхинг ..........?

до_сометхинг је назив поступка. Иоу цант користите функцију у вашем случају, јер морате да се вратите 2 вредности, Нев_с1 и а7_парсе. Ви само може да врати вредност 1 функција. У поступку, можете да улаз и излаз, као многе ствари као што желите, али то може бити само у време извршавања зове унутар процеса. Функција може бити позван у време извршавања, или израде времена (као када сте подесили константи). То је сасвим јасно да не разумеју ништа. Ја вас само даје оно што сте тражили. Ви и даље не схватају да ВХДЛ није програмски језик.

Разумем донекле .. али ја лицемјерје облику кода од овог може у молимо вас да ми помогне из ..

Најбољи вам помоћи да добијете је да прочитате књигу ВХДЛ.

[Б] ПРОЦЕС [/ Б] независна секвенцијални процес представља понашање неки део дизајна. Тело процеса је списак секвенцијални изјава. Синтакса: [синтаксе ВХДЛ =] Издавачка кућа: процес (осетљивост листа) ... локалне декларације ... почиње ... Секвенцијални изјаве ... крају процеса етикети; Пример ДФФ: процес (сат) почиње да ли сат = '1 'онда П резултат (И): = '1'; енд иф енд петља, врати резултат; краја; [/ синтаксе] Слажем се са ТрицкиДицки, требало би прочитати неке упутства или књиге о ВХДЛ Алекс

хмм .. али то је врста помоћи може у помоћ мене молимо вас задатак да напише овај део кода потпуно молимо ... [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 15: 35 ---------- Претходни пост је био у 14:56 ----------[/ сизе] [/ цолор] трицкидицки може у молимо вас да ми помогне из .. Знам да сам слаб у ВХДЛ, али овај део кода је хитно потребан .. Ја ћу Студија је без сумње .. али у овом тренутку да ми помогнете ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back