R
robertrobert905
Guest
Здраво Ја сам доношења бицикл ручка са потенциометар везан за њега, тако да ће Потенциометар ротира са ручком и Потенциометар ће моћи да ми каже ком правцу управљача се ротира. Потенциометар се напаја преко УСБ на рачунар или батерију (5 - 9 В, неопредељени још) отишао сам у Дигикеи да их купе, али постоји толико много параметара које можете изабрати, нисам идеју шта да тражите. [УРЛ = хттп://сеарцх.дигикеи.цом/сцриптс/ДкСеарцх/дксус.длл?Цат=262965] Ротари - Линеарни | ДИГИ-КЕИ [/ УРЛ] Ево неколико параметара који ми је потребна помоћ са: Отпор, Ротација , број окрета и температура коефицијент. На пример, у својој пријави где Мој циљ је да буде у стању да прецизно чита вредност пота, тако да знам који смер и шта је угао управљача, који отпор треба да изаберем [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 03:49 ---------- Претходни пост је био у 03:45 ----------[/ сизе] [/ БОЈА] моја теорија за вредност отпора је да што је већи отпор лонац, више варијација ћу добити за мој излазни напон Када укључим лонац, то ће учинити моја читања прецизније.