Како да инсталирате ЛДВ4.1 на Линук 7.3 или Линук9.0?

W

willyboy19

Guest
Здраво, ЦД садржи два типа датотеке ВинРАР у Е: \ лдв4.1 директоријума: Басе_ЛДВ41_лнк86_1оф1.тар ИСР200304081120_ЛДВ41_лнк86_1оф1.тар Може ли ико да ми помогне како да унзип или унтар ова два фајла? Чуо сам да они треба да буду одзиповали или у унтарред / заједничке и / Линук директоријуме, зар не? Али треба да унзип / унтар их под Линук или Виндовс оперативни систем? Плеасе хелп!

Пут ове две датотеке у један директоријум, на пример ~~~ХЕАД=побј / темп / ње После цд ~ / Темп тар квф Басе_ЛДВ41_лнк86_1оф1.тар тар квф ИСР200304081120_ЛДВ41_лнк86_1оф1.тар ЦД ИСР.../ЦДРОМ1. / Сетуп.сх и ПРАЋЕЊУ упутства. После неколико минута, програм ће вас питати путању базе производа. Напиши ~~~ХЕАД=добј / темп/Басе_ЛДВ41.../ЦДРОМ1 Гоод луцк!

Можете унтар у Виндовс прво, а затим копирајте фајл унтарред на Линук.

Здраво Мас_серг, хвала за помоћ, али треба да извршите кораке које спомиње као роот корисник, или као нормалан корисник у Линуку? Да ли то учинити било какву разлику? Вили

Здраво, ја вам предлажемо виллибои19 као роот да бисте инсталирали софтвер. Затим можете да подесите нормалан корисника да га користи. БТВ, не заборавите подешавање окружења.

И запамтите Ц @ ност није сугеришу да инсталирате алатке корена. То би створило још корисника да инсталира.

не инсталирате као роот инсталира као нормалан корисник у супротном створити УЕ дозвола проблема

боље да га инсталирате на РХ7.3 (7.2). Не инсталирајте га на РХ9.0 (постоји неки проблем). Прво можете да инсталирате "ИСР катран", а затим инсталирате "Басе" пацкег.

Здраво виллибои19. Наравно, можете инсталирати Цаденце испод било ког корисника. Али за безбедносни проблем предлажем да креирате посебан рачун за све каденцу производе, на пример "цдсмгр". Инсталација под роот је опасно - нико не зна шта је унутар вашег пакета. Само не заборавите да дозволи овом кориснику да пише и чита корисника директоријуме након инсталације. Срећно!

[Куоте = едацв1] боље је да га инсталирате на РХ7.3 (7.2). Не инсталирајте га на РХ9.0 (постоји неки проблем). Прво можете да инсталирате "ИСР катран", а затим инсталирате "Басе" пацкег [/ куоте] зашто у инсталацију "ИСР катран", а не "базе".? Мислим да је прави начин је инсталирати Басе прво, а затим изаберите "Упдате" у главном менију.

Управо сам инсталирати софтвер као роот корисник, и покрените га као заједнички корисника, изгледа нема проблема. : Д можда боље пратите упутства каденцу. само покрените инсталацију у ИСР директоријум, он ће вас пропмт за основни директоријум, и финиалли сте инсталирали најновију верзију сте добили. ово је Препоручујем инсталирате начин на каденцу доц.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back