Како да конвертујете тргу талас у синусни талас у инвертора излаз

B

BoopathiRaja

Guest
Хи ... момци .. Имам квадратних талас Инвертер коло 1КВА. Морам да конвертујете квадратних таласа синусни талас из тог излаза. Предложите ми неке кола да се таласа синусни од трга талас. Хвала унапред ...

Не постоји лак начин за конвертовање "моћ" квадратних таласа "моћ" синусни талас .. То је ниско-фреквентни талас, тако да нема разумне Филтер може да уради .. Ако покушате да филтрирате излазу квадратних таласа инвертора са 50Хз филтером (огроман индуктор + велики кондензатор), онда не само да ће смањити излазна снага али ако сте уклонили оптерећења сте у невољи (серија-резонантни кола). . Су заглавили сте, друже .. ИанП: лол:

Хвала. Ианп ... онда шта је решење за мој квадратних талас Инвертер за синусни талас .. Реците ми неке друге идеје ..

Здраво, Само када имате приступ много трафо језгра, бакар, кондензатори, и простор да напусти све, ЛК серија кола следи ЛК паралелно коло ће урадити посао. Ово је бенд пасс филтер, где су оба кола подешени на фреквенцији струју тачно. Такође морате премотавање трансформатора излаз у зависности од тренутне излазни напон као БПФ смањује излазни напон РМС. Добићете 205Врмс са 230В квадратних талас. Као Тунинг кола ће бити мало офф резонанца (практично говори), минимално оптерећење може бити потребна (Ово може бити губици у индуктори). Паралелно коло се захтева да "ухвате" индуктивног енергије из индуктор у серији колу. Ако је ово опција могу вам дати неке почетне вредности. Када то није опција, морате да се изгради или купи прави конвертор синусни талас. Ови уређаји Први конвертује низак напон на изоловани ДЦ високог напона. Овај ДЦ високим напоном храни ПВМ пуну мост кола који ради на 20кХз или изнад.

Молим вас пост синеваве кола инвертора или послати на мој кутији.

У ДЦ Фреквенција колу лако може да конвертује тргу у синусни ... ЛЦ коло је да одради посао конверзије .. али морате да се велики ЛК вредности, Иди бацио ове везаности може корисно да вам ...

@ Сентилкумер хвала, ја ћу покушати порука коју сте послали

Начин да се претворити скуареваве у синусни талас је да додате друге скуаревавес на њега. Ово се често назива Волш Генератор и са само три основне хармоницали вези скваревавес неколико ЛОЛ капије и "сабирањем кола" ће произвести талас синусне са више чистоће него што сте се ликлеи на потребу и прва хармоника подстицај се 16Ф од фундементал фреквенције. Обично сабирањем уређај отпорника у инвертујући улаз ОП-амп али то неће бити човек довољно. Решење је да збир скуаревавес на независне намотаје на трансформатору користећи класе Д и сл возача. Магнетно језгро суммс струје и испоручује их из излазног намотаја као синусни талас. Пробао сам ово арангмент од УПС-у на АМ бенд предајника. Само Гоогле "Волш трансформише генератора синеваве" да бисте добили информације.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back