Како да проверите резултате антене дизајниран у ЦСТ

K

kaandee

Guest
Здраво пријатељи Како можемо проверити резултате антене у ЦСТ тачне или не .. мислим .... разматрањем график аргс С (дБ), време сигнала, енергије, биланс и фарфиелд Хвала

у се погледати на С11 (дБ) резултата. да видимо да ли резултата је исправан, у може да поновите вашу симултион са финијом сита да се повећа тачност.

хвала пријатељ тако да не морате да бринете о другим резултат ... користећи С11, можемо да проверимо да ли је то ради добро или не?

у нашој компанији, након антена дизајн је завршио у ЦСТ, ми контра проверите антене преко наше мреже анализатор. у већини случајева наше ЦДТ резултат за С11 је много боље упоредити са реалним измерени подаци које анализатор. у случајевима преноса образац изађемо и тест напоље да види где смо пренос и пријем и ...

[КУОТЕ = плантзе; 709869] у нашој компанији, након антена дизајн је завршио у ЦСТ, ми контра проверите антене преко наше мреже анализатор. у већини случајева наше ЦДТ резултат за С11 је много боље упоредити са реалним измерени подаци које анализатор. у случајевима преноса образац изађемо и тест напоље да види где смо пренос и пријем и ...[/ КУОТЕ] Здраво, у својој компанији, што је прихватање вредност за С11? Најчешће, за истраживање сврху, они ће прихватити под -10 дБ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back