Како да програмирате ПИЦ 16Ф877?

C

chivera

Guest
Здраво, ја желим да програмира 16ф877 али ја донт знати како да програмирате то плеасе хелп ме ...

Здраво треба да користите мплаб и ПИЦ програмера уређај повезује Паралел порт вашег рачунара .. Подешавање мплаб и отворите ту своју шифру. ако имате било какав проблем. у ће тражити молим

Ви не знате како да напишу програм за ПИЦ или не знате како да програмирате ПИЦ Хек да?

[Куоте = цхивера] Здраво, ја желим да програм за 16ф877 али ја донт знати како да програмирате то плеасе хелп ме ... [/ куоте] најбоље је да преузмете преузимање Датасхеет и студија је тхроугхт тражимо нето постоје многе узорак програм или на овом сајту

Овде можете наћи софтвер и шеме [УРЛ] хттп://ввв.иц-прог.цом/индек1.хтм [/ урл] +

можете да користите понипрог програмера софтвер доступан као бесплатно на [урл] ввв.ланцос.цом [/ урл]. где ћете такође наћи дијаграм хардвера за програмера. Напомена: само 3 мантхс пре него што сам га користио у то време открио сам да итсуппортс 16Ф877 и 16Ф877А, али понипрог могућности да програм 16Ф877А. тако да користи само 16Ф877.

Здраво, морате цпецифи шта Ви вхонт, или оно што не сада. Да напишете програм за ПИЦ микро можете користити многе језик, можда сте беггинер, мој савет је коришћење "основни" за ПИЦ. Уколико користите Басиц фор ПИЦ-а, втрите код микрокод у студију (у фрее довнлоад [урл] ввв.мецаникуе.цо.ук / цоде студио [/ урл]). Морате преузети микрокод Студио и ПБП Пиц Басиц Про преводилац. Најбоља књига за програмирање пиц у Основни можете преузети бесплатно на [урл] ввв.микроелектроника.цо.иу [/ урл]. Затим, када пишете код морате превести у ХЕКС формату и стави овај фајл у пиц са микро програмер повезан на ПЦ преко си ти цом или ЛПТ порт. Најбољи програматор за ПИЦ микро (бесплатно) се ИЦПрог са плоче из Олимек ([урл] ввв.олимек.цом/дев/ [/ урл]) ПИЦ-ПГ2Ц. Најбољи Поздрав Извини за мој лош енглески.

Здраво! Коришћење МПЛАБ (слободно преузети са [урл] ввв.мицроцхип.цом [/ урл]) софтвер за писање кода у асемблеру. Хитецх ПИЦ Ц преводилац за писање програма у језику Ц (може бити интегрисан у МПЛАБ). Ако у имати већ писали софтвер и желите да програмирати чип онда користите софтвер винпиц800 са ЈДМ хардверу. Поздрав.

ВинПИЦ800 је бесплатан и можете преузети најновију верзију директно из [урл] хттп://персо.ванадоо.ес/сисцобф/винпиц800.хтм [/ урл]

Здраво цхивера Мислим да можете да урадите помоћу једноставне програматор као ЈДМ или овај: Мултипиц програмера [урл] хттп://фенг3.цоол.не.јп/ен/индек.хтмл~~ХЕАД=добј [/ урл]: Д Ја сам покушао ит , то је дивно

мој глас иде за винпиц800, веза постед горе, обухвата шему и фирмваре за УСБ програматор ...

Зашто не пробати ЕПИЦ-програмер може прог скоро свим сликама. могу доћи у руци када је у плану да други ПИЦ касније када Ур већ досадно са тим. Осим тога, ПИЦБасиц Про компајлер је чуо да је најбољи и једноставан за програм превише ... Срећно ... Само сам себе почео ... ЦХЕЕРССС ..!

Још један додатак ГАТС-а .. ЕПИЦ програмер компатибилан је и духовитост винпиц800

[Куоте = цхивера] Здраво, ја желим да програм за 16ф877 али ја донт знати како да програмирате то плеасе хелп ме ... [/ куоте] користи рачунар вам и ПИЦ програматор за ПИЦ прогаммер погледајте овај сајт ------- -------------------------------------------- [УРЛ] хттп:// / ввв.цоолцирцуит.цом/пројецт/пицпрог/ [/ урл] [урл] хттп://ввв.ксл.нет/дл4ихф/винпицпр.хтмл [/ урл]

ако не можете да купите ИЦД2, можете да користите да боотлоадер програм за овај уређај

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back