Како да симулира Чопер појачало?

P

Pipeline

Guest
Пошто ми треба да стави 2 импулса сигнала као 2 фазе, ако користите СИМ пролазне, како да симулира АЦ појачање појачавача? Хвала!

Ако имате приступ каденца предосјећај, ПСС и ПАЦ ће урадити посао.

Да, и ПСС ПАЦ је веома добра за то

Да, Ја сам помоћу предосјећај. Али ја не знам шта ПСС ПАЦ, или се залажу за, би ли ми дати неке детаље? хвала!

Здраво, У циљу да се измери добије АЦ у ДЦ је потребно да на оба улаза и АЦ = 1 на једном од позитивне или негативне унос. Затим, мера добити кликом на ВФ цалцулатер, кликните на оба излаза чвора, а затим кликните на оба улаза чвору и модел формула у обрачун и заплет. тада ћете добити АЦ добитак. поздрав, суриа3

2 цевовода: Ове врсте анализа предосјећај пружа. РТФМ.

Мислим да је лако предосјећај за симулацију сецкање појачало АЦ перформансе. Али како о коришћењу Хспице?

Гасовод, ПСС је фреквенција на основу анализа. Користи се за свитхцхед кондензатор кола и мешалице. Користећи ову анализу је могуће знати стећи одговарајући на различите фреквенције узимајући у обзир снагу фреквенције превод. Можете наћи више детаља у приручнике и туторијале. Такође, неке детаље о Кен Кундерт (каденца аутор) сајт: [УРЛ] хттп://ввв.десигнерс-гуиде.орг/Аналисис/ [/ УРЛ] Надам се да помаже

Да скал81, Где могу да скинем упутство или туторијал за каденца предосјећај? Да ли су јо то?

Поздрав доле, а ја везан туторијала да објасни како се користе многе анализе у спектру, укључујући и ПСС, ПАЦ симулација .... фазе шума .... и сл .. Надам се да вам помогну да се тиче Хусеина Адел АСУ Египат

Здраво хуссеинадел, Хвала вам пуно. Да ли знате где да добијете копију евалуацију предосјећај?

Бесплатно преузимање линкове за уплоад-овани фајл: [УРЛ] хттп://цоурсес.еце.уиуц.еду/еце598/иц/спецтрерф.пдф [/ УРЛ] [УРЛ] хттп://аналог.ее.васхингтон.еду/пдф / спецтреРФ.пдф [/ УРЛ] заслуга тсб_нпх

[Куоте = хуссеинадел] Здраво је то ритам помоћи документација? тханд у. доле, а ја везан туторијала да објасни како се користе многе анализе у спектру, укључујући и ПСС, ПАЦ симулација .... фазе шума .... и сл .. Надам се да вам помогну да се тиче Хусеина Адел АСУ Египат [/ куоте]

и како направити анализу буке око хеликоптер појачало у транзицији СИМ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back